Press "Enter" to skip to content

Vulpița de la „Acces Direct” a murit! Știrea care a îngrozit internetul

Veronica și Viorel au devenit cunoscuți prin intemerdiul emisiunii Acces Direct.

După ce au apărut pe micile ecrane pentru o perioadă lungă, Vulpița și Viorel au devenit două personaje extrem de cunoscute publicului. Cei doi s-au remarcat în emisiunea „Acces Direct” unde au fost invitați să vorbească despre problemele de cuplu, dar au ajuns la un serial care a ținut câteva luni.

O dată cu succesul de pe micile ecrane, Vulpița s-a remarcat și în mediul online. Aceasta are conturi pe rețelele de socializare unde mereu comunică cu fanii. De curând a apărut în mediul online o informație falsă despre Vulpița, iar aceasta a luat foc când a aflat. 

Informația care a făcut înconjurul internetului spune că Veronica ar fi murit. Când a aflat, aceasta a rămas șocată, văzând mai multe fotografii cu ea și cu o lumânare aprinsă. Vulpița nu a tăcut și a postat un mesaj pe contul său de Instagram pentru a lămuri situația.

„Nu mai scrieți prostii!”, a fost mesajul postat de Vulpița.

Cum se descurcă soții Stegaru în prezent

Anul trecut Vulpița a dat naștere celui de-al doilea copil al cuplului, un băiețel perfect sănătos. Cei doi s-au bucurat o perioadă de celebritate și au locuit în Capitală, însă vremurile acelea au apus. Viorel și Vulpița au preferat să se întoarcă în comuna natală pentru a avea grijă de cei doi copii, considerând că este un mediu mult mai bun.

Soții Stegaru au încercat să se angajeze, însă nu au găsit mare lucru în sat. Viorel muncește cu ziua prin sat pentru a-și întreține familia. Veronica primește alocațiile celor doi copii, are grijă de aceștia și se ocupă de treburile gospădărești. Alături de ei locuiesc și părinții lui Viorel care îi ajută cu cei mici.

Pe vremea când locuia în București, Viorel a fost angajat la o firmă de curățenie și primea un salariu de 2.500 de lei, însă, și-a dat demisia după o perioadă scurtă fiindcă își dorea ceva mai serios.

„Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil.”, a spus Viorel în trecut.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page