Press "Enter" to skip to content

Vlăduța Lupău este însărcinată! Este vestea momentului în showbiz-ul românesc: „Am așteptat această zi…”

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Vlăduța Lupău este însărcinată! Astăzi, de Buna Vestire, îndrăgita artista a făcut marele anunț și anume că o să devină mamă pentru prima dată. Iată mesajul cu care și-a emționat marea comunitate de fani de care se bucură în mediul online, dar și fotografia de copertă pe care a făcut-o cu partenerul de viață și burtica de gravidă!

  • Vlăduța Lupău este însărcinată!
  • Artista, mesaj emoționant pe Instagram

Vlăduța Lupău a luat pe toată lumea prin surprindere astăzi, asta imediat după ce a dat vestea cea mare pe contul personal de Instagram! Fanii au așteptat cu nerăbdare acest moment unic din viața artistei!

Vlăduța Lupău este însărcinată! Este vestea momentului în showbiz-ul românesc!

Astăzi, 25 martie, când este sărbătorită Buna Vestire, o sărbătoare extrem de importantă, Vlăduța Lupău le-a mărturisit fanilor ei că este însărcinată. Îndrăgita artista a făcut public anunțul chiar pe pagina ei de socializare, încă de la primele ore ale dimineții.

Ba mai mult decât atât, nu doar că a anunțat că este însărcinată, ci i-a și scris un prim mesaj copilului pe care-l poartă în pântece, asta pentru ca atunci când o să fie mare, să poată că citească toate emoțiile și să simtă fiorii pe care ea i-a trăi în acest moment unic din viața ei și a partenerului de viață.

„Minunea mea 👶🏻 🤰🏽👼🏻
…azi de BUNA VESTIRE,
…primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu!

Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!

Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe “figuri” ai făcut până azi… dapăi de azi încolo 😅 (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor) … și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu!

Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică” … (woow!!!) Da! Eu ❤️ voi fi mămica ta!
Ce zici?! … stai să vezi ce mămică 🥰 … și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne “batem” de la care pe care iubește mai tare!)

Ce mai vreau să știi …
…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! 🙏🏼

Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi!
Cu drag, mami! 🤍„, este mesajul postat de Vlăduța Lupău pe pagina ei personală de socializare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page