Press "Enter" to skip to content

Vladimir Putin a venit să-și ia adio de la apropiatul său, Vladimir Jirinovski. Liderul rus s-a închinat lângă sicriu și a adus trandafiri roșii / FOTO

Vladimir Putin a venit astăzi la funeraliile apropiatului său, liderul naționalist Vladimir Jirinovski, cel care a decedat în urmă cu doar câteva zile, după infecția cu COVID-19. Președintele Rusiei a ținut un moment de reculegere lângă sicriu și a adus trandafiri roșii. 

  • Vladimir Jirinovski era apropiat al lui Vladimir Putin
  • Liderul rus a venit să-și ia adio de la el

Vladimir Putin își ia adio de la Vladimir Jirinovski, apropiatul său. A adus un buchet de trandafiri roșii

Astăzi, președintele Rusiei, Vladimir Putin a ieșit din nou în public în plin război cu Ucraina, iar liderul a venit la funeraliile lui Vladimir Jirinovski, apriatul său, lider al Partidului Liberal Democrat din Rusia. Acesta a decedat în cursul zilei de miercuri, după ce mai multe zile a stat internat în spital după infecția cu noul coronavirus.

Însoțit de gărzile sale de corp, Vladimir Putin a pătruns la ceremonie, după care, de unul singur, a mers către sicriul în care se afla trupul fără viață al lui Vladimir Jirinovski.

Vizibil afectat, cu un buchet de trandafiri roșii, Vladimir Putin s-a îndreptat direct spre sicriul lui Vladimir Jirinovski acolo unde a ținut un moment de reculergere.

Vladimir Jirinovski a murit la vârsta de 75 de ani

Apropiatul lui Vladimir Putin, Vladimir Jirinovski, a murit pe 6 aprilie la vârsta de 75 de ani, după ce zile întregi a stat într-un spital din Moscova după infecția cu COVID-19.

În perioada 1989-1992 el a fost președintele al Partidului Liberal Democrat al URSS, iar din aprilie 1992 a fost președinte al Partidului Liberal Democrat din Rusia.

În luna decembrie a anului 2000, prin decretul Federației Ruse, Vladimir Putin i-a conferit titlul onorific ”Avocat al Federației Ruse” pentru activitatea sa legislativă activă și serviciile de întărire a statului.

În urmă cu două săptămâni a mai fost un zvon cu privire la moartea lui Vladimir Jirinovski, însă ulterior s-a anunțat că acesta nu a decedat, ci în continuare se află în stare gravă. Vestea confirmată a venit însă și miercuri, atunci când el și-a dat ultima suflare în spital.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page