Press "Enter" to skip to content

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat, la nici două luni de la despărțire: „I-a mai dat o șansă”. Cum au fost surprinși împreună zilele trecute

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat, la nici două luni de la despărțire. La mijlocul lunii iulie, Viviana Sposub anunța despărțirea de George Burcea, după o relație de 3 ani. Problemele dintre ei ar fi apărut după lunile petrecute în SUA, căci fosta prezentatoare TV spera să-și construiască o carieră peste Ocean, în timp ce actorul își dorea să revină în țară. Zilele trecute, cei doi au fost surprinși împreună, iar o sursă apropiată cuplului a confirmat împăcarea. Iată ce s-a întâmplat!

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat, la nici două luni de la despărțire. Povestea de dragoste dintre Viviana Sposub și Geroge Burcea s-a înfiripat la filmările emisiunii „Ferma’, în urmă cu 3 ani. După câteva luni petrecute în SUA, fosta prezentatoare TV a anunțat despărțirea de cunoscutul actor, confirmând zvonurile existente de ceva vreme. Niciunul nu a comentat motivele separării, dorindu-și să traverseze această perioadă în intimitate și discreție. Ei bine, de curând, George Burcea și Viviana Sposub au fost surprinși, din nou, împreună, iar un apropiat al celor doi a confirmat faptul că și-au mai acordat o șansă.

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat, la nici două luni de la despărțire

Deși s-au despărțit, George Burcea și Viviana Sposub au decis să-și mai acorde o șansă. La sfârșitul săptămânii trecute, cei doi au fost surprinși împreună, într-o plimbare pe străzile Capitalei. Fosta prezentatoare TV ținea în mână un buchet de flori, deși în urmă cu ceva timp, s-a afișat pe rețelele de socializare în compania altui bărbat.

Deocamdată, actorul și fosta prezentatoare TV nu au comentat schimbările din viața sentimentală, însă o sursă apropiată lor a confirmat împăcarea. Cei doi și-au recunoscut sentimentele în urmă cu 3 ani, pe vremea când erau participanți în emisiunea „Ferma’, iar relația lor a constinuat și după încheierea filmărilor.

„S-au împăcat, Viviana i-a mai dat o șansă’, a declarat un apropiat de-al celor doi pentru FANATIK.

De ce s-au despărțit George Burcea și Viviana Sposub

Deși George Burcea și Viviana Sposub au fost discreți în privința despărțirii, o sursă apropiată a vorbit despre problemele din relația lor. Se pare că fosta prezentatoare TV aspira să-și construiască un viitor în SUA, în timp ce actorul voia să fie aproape de fiicele lui, care locuiesc în București cu Andreea Bălan. Aspirațiile diferite ar fi produs ruptura dintre cei doi, după o relație care a durat mai bine de 3 ani.

„Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbizz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. (…). Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo.

Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timp, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura‘, povestea sursa citată, pentru cancan.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page