Press "Enter" to skip to content

VIDEO Imagini incredibile dintr-un magazin de băuturi din Ucraina! În ce ipostază a fost găsit un soldat rus. Ucrainenii au rămas fără cuvinte

Grupul de la Visegrád, o organizație de cooperare formată din Cehia, Polonia, Slovacia și Ungaria, a postat un clip video pe Twitter care te va lăsa fără cuvinte. În video apare un soldat, despre care sursa citată spune că ar fi rus, aflat în stare de inconștiență.

Potrivit acestora, soldatul se afla într-un magazin de băuturi alcoolice. Acolo se refugiase după ce unitatea sa militară fusese învinsă de armata ucraineană. Bărbatul ar fi început să consume din băuturile aflate în acea locație până când a căzut lat.

Cum a fost găsit un soldat rus aflat în Ucraina

Ucrainenii l-ar fi găsit întins pe jos, iar bărbatul nu a fost în stare să reacționeze la vederea „inamicilor”.

Astăzi s-au împlinit două săptămâni de la izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina. În cele 14 zile de lupte ucrainenii au încercat să poarte negocieri cu rușii, însă nu s-a ajuns la niciun rezultat. Oficialii americani susțin că au încercat să îi ofere toate soluțiile lui Vladimir Putin pentru a opri războiul, însă oligarhul rus mai rău a făcut.  

O nouă serie de negocieri a avut loc astăzi. Ministrul de Externe rus, Serfgei Lavrov, s-a întâlnit cu omologul său ucrainean. Cel din urmă a spus că în urma discuțiilor nu s-a ajuns la nicio concluzie. Cele două țări aflate în război au căzut de acord să continue să caute soluții la problemele umanitare din Ucraina.

Rusia continuă să susțină că nu a atacat Ucraina

La rândul său, Lavrov a declarat că Rusia este pregătită să discute despre garanțiile de securitate pentru Ucraina. El a precizat că Moscova va ieși din criză cu noi viziuni asupra lumii și fără iluzii legate de Occident. Mai mult, oficialul rus continuă să precizeze că Rusia nu a atacat Ucraina și nu va pregăti un atac asupra altor țări.

„Pentagonul a făcut multe lucruri rele, a folosit banii din taxe pentru a realiza arme biologice în Ucraina. Ucrainenii au realizat aceste activități în secret, deși ele sunt interzise. Toți cei care trimit arme în Ucraina sunt responsabili pentru ce se întâmplă în Ucraina, inclusiv cei care trimit mercenari”, a spus Lavrov.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page