Press "Enter" to skip to content

Vica Blochina pleacă din România. Unde se va muta în 2022

Vica Blochina pleacă din România. Unde se va muta în 2022.

Pentru fosta balerină, Vica Blochina, anul 2021 a fost unul dificil. Femeia cu care Victor Pițurcă a avut o relație timp de mai mulți ani a fost implicată în două accidente rutiere, în decursul a doar câteva luni. Acum, blondina se pregătește să petreacă sărbătorile într-o țară exotică, pentru a uita de necazuri.

Mai mult, vedeta plănuiește ca în 2022 să facă schimbări majore în viața ei. Vica Blochina și-a scos apartamentul de lux la vânzare și își dorește să se mute, definitiv, în Statele Unite ale Americii.

Invitată în emisiunea „Teo Show”, Vica Blochina (46 de ani) a vorbit, printre multe altele, și despre dorința ei de a pleca definitiv din România. Vica are un fiu, Edan (14 ani), din fosta relație cu Victor Pițurcă (65 de ani).

Edan nu poartă numele antrenorului de fotbal fiindcă, inițial, acesta din urmă nu a crezut că Edan este fiul său, motiv pentru care Vica a solicitat un test de paternitate.

În urma testului ADN, selecționerul a fost obligat să plătească o pensie alimentară de 50.000 de euro retroactiv și câte 2.900 de euro pe lună pentru creșterea fiului său. Acum, Edan are o relație apropiată atât cu mama, cât și cu tatăl lui.

Din mariajul cu Maria Pițurcă, fostul jucător de fotbal mai are doi copii, un fiu și o fiică, Alexandru (37 de ani) și Claudia (40 de ani). Victor Pițurcă are și doi nepoți, Antonio Alexandru, în vârstă de 11 ani, și Noah Alexandru, în vârstă de 2 ani.

„Eu mi-am scos deja apartamentul la vânzare. Are 150 de metri pătrați, patru camere și garaj cu două locuri. Îl dau cu 400.000 de euro. I-am fixat prețul. E situat central. Îmi doresc să mă mut din România!”, a declarat Vica Blochina, în emisiunea „Teo Show”.

„La anul mă mut în Statele Unite! Nu am vrut să plec până acum din cauza lui Edan, am vrut să-l pun pe picioare. Dar acum Edan e mare. Am afaceri noi cu gașca cu care tot plec prin vacanțe”, a încheiat.

Vica Blochina, vacanță de lux în Asia

Vedeta va petrece sărbătorile de iarnă într-o țară exotică. Alături de prietenii ei, Vica Blochina va sta, timp de o lună, în Thailanda. În prezent, muncește foarte mult, pentru a-și putea permite vacanța de lux. Ea a închiriat deja o casă, despre care recunoaște că nu are un preț tocmai accesibil.

„12.000 de euro pe săptămână. Într-adevăr cu acest virus, cu toată nebunia care se întâmplă acum, călătoriile au devenit un mare, mare lux. E foarte scump, de la biletul de avion, la cazare și tot ce vrei.”, a mărturisit Vica Blochina.

Vica Blochina, despre momentele dificile din timpul sarcinii: „Nu am avut bani de mâncare, de chirie”

„Am avut momente foarte grele din punct de vedere financiar. Am trecut cu tărie și muncă peste ele. Când am fost însărcinată, nu am avut bani de mâncare, de chirie. Am vândut mașina ca să pot să merg la spital să nasc, să pot cumpăra cărucior și tot ce trebuie.

Am vândut tot! Din partea lui Piți nu am avut niciun ajutor. Singura mea prietenă atunci a fost Raluca Bădulescu. Venea în fiecare zi cu hamburgeri la mine acasă”, a declarat Vica Blochina, în emisiunea „La Măruță”.

Întrebată dacă are regrete, Vica a completat: „Nu-mi pare rău de nimic din ce s-a întâmplat în viața mea”. Ulterior, însă, a mai spus: „Este foarte greu. Când ești tânăr nu înțelegi anumite lucruri. Mai târziu îți dai seama că poate ai rănit foarte multă lume și îți pare rău.

Într-o oarecare măsură da, îmi pare rău. Da, dacă aș întâlni-o (n.red.: pe Maria Pițurcă) i-aș cere iertare. Atunci nu am avut, probabil, maturitatea suficientă. Acum sunt altfel. Îmi pare rău de anumite lucruri, nu le-aș repeta”.

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuiește de mai bine de 20 de ani în România. A devenit cunoscută ca balerină la clubul Melody, în cadrul unei trupe de balet din Lituania.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page