Press "Enter" to skip to content

Una dintre premonițiile presupusului „călător în timp” ar avea loc în doar două zile. De ce ar fi rasa umană în pericol

Cunoscutul TikToker Eno Alaric, care pretinde că este un călător în timp și că vine din anul 2671, a prezis evenimentele care vor schimba lumea în 2023. Unul dintre ele ar avea loc chiar pe 23 martie, adică peste două zile.

Eno Alaric, un influencer care pretinde că este un „călător în timp”, a dezvăluit pe una dintre cele mai populare rețele de socializare din ultimii ani – TikTok – că viitorul rasei umane este în pericol, deoarece un grup de extratereștri va cuceri planeta Pământ, notează spaniolii de la Marca.

Mai mult, în afirmația sa pe care a făcut-o pe profilul său „@radianttimetraveler”, el a dat data precisă la care ar avea loc acest eveniment, în doar câteva zile, pe 23 martie anul acesta.

Potrivit revelației sale, presupusul „călător în timp” le-a trasnmis adepților săi de pe TikTok că doar o mică parte dintre locuitorii planetei noastre vor supraviețui. Mai mult, acest fapt se poate produce datorită unui alt extraterestru (cel bun) care va fi cunoscut sub numele de „Campionul”.

Această premoniție pe care Eno a împărtășit-o celor peste 200.000 de urmăritori ai săi a fost dezvăluită pe 30 decembrie, dar abia acum a devenit mai populară datorită apropierii momentului.

@radianttimetraveler There is a lot you need to know… #fyp #radianttime #foryou #timetravel #viral #timetraveler #xyzbca ♬ Horror Music(842278) – Pavel

Iată ar putea fi restul evenimentelor majore din 2023, în opinia lui Eno Alaric:

– 15 mai: Un megatsunami înalt de 230 de metri lovește San Francisco, California, făcând peste 200.000 de victime.

– 12 iunie: Un crater adânc de 8 km se deschide în urma unui cutremur cu magnitudinea de 9,5 grade, eliberând multe specii despre care se credea că au dispărut.

– 18 iunie: Șapte oameni cad din cer la întâmplare.

– 12 august: Oamenii de știință găsesc un leac pentru cancerul de piele, folosind o glandă pituitară de la o veveriță.

– 3 decembrie: Un cristal mare este descoperit în adâncul Amazonului, având puterea de a vindeca toate afecțiunile și rănile.

– 29 decembrie: Oamenii de știință găsesc o modalitate de a folosi celule stem pentru a crește organe de înlocuire și noi tipuri de organe.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page