Press "Enter" to skip to content

Un român oferă casa de la țară unei doamne pensionare sau familii de pensionari

Nostalgia pentru trecut și dorul de copilărie îi inspiră pe români în soluții inedite

Dorul de vremurile demult apuse ne încearcă adesea, iar pentru un român acest sentiment a devenit atât de puternic încât a decis să transforme o casă de la țară într-un mic colț de rai pentru o doamnă sau o familie de pensionari. Scopul? Să readucă în viața sa bucuria copilăriei petrecute alături de bunica și să creeze o legătură specială cu cei care vor locui acolo.

Anunțul postat pe Facebook a devenit rapid viral, mulți internauți sperând că această ofertă unică va atrage atenția cuiva interesat. Proprietarul casei își dorea să găsească o doamnă pensionară sau o familie de pensionari dispusă să locuiască în această căsuță de la țară, fie pe termen nelimitat, fie pe termen limitat, pentru a menține vie atmosfera și pentru a avea companie atunci când vine în weekend.

Cu toate acestea, oferta vine la pachet cu anumite cerințe. Proprietarul dorește ca persoana sau familia care va locui în casa să fie nefumătoare și să iubească animalele, având în vedere că acolo se află câțiva câini pe care proprietarul îi iubește și de care trebuie să aibă grijă în fiecare zi, oferindu-le hrană și apă. Dacă este dorit, se pot aduce și alte animale, cum ar fi purcei sau găini.

Casa se află în localitatea Ciochina, județul Ialomița, între Urziceni și Slobozia, pe DN2A. Este o casă solidă, în stare foarte bună, cu o boltă cu vie, o grădină de flori de 200 mp și o livadă de 700 mp, în care se găsesc meri, pruni, gutui, cireși, peri, corcoduși și visini. Cu trei camere, bucătărie de iarnă, baie, garaj, bucătărie de vară și foișor, căsuța este cochetă și foarte bine compartimentată. Proprietatea dispune și de sobe din teracotă, dar și de centrală termică pe lemne cu calorifere, put forat, boiler, panouri solare și o curte betonată de 200 mp.

Pentru cei interesați de această ofertă aparte, proprietarul solicită să fie trimise detalii despre persoana sau familia interesată pe adresa de e-mail eurototalexpert@yahoo.com, împreună cu un număr de telefon de contact, promițând că va lua legătura cu aceștia.

O oportunitate de a redescoperi frumusețea vieții la țară

Această ofertă neobișnuită vine ca oportunitate pentru doamnele pensionare sau familiile de pensionari care își doresc să trăiască o experiență deosebită și să redescopere frumusețea vieții la țară. Mulți dintre noi își aduc aminte cu drag de copilăria petrecută în căsuța de la bunici, iar acum, această căsuță poate deveni un loc special în care să se creeze noi amintiri și să se trăiască clipe frumoase alături de proprietarul casei.

Atmosfera caldă și primitoare a acestei locuințe, împreună cu frumusețea naturii din împrejurimi, oferă tot ce este necesar pentru a te bucura de liniște și relaxare. Grădina și livada bogată în diverse specii de pomi fructiferi reprezintă un adevărat paradis pentru iubitorii de natură, iar sobele din teracotă și centrala termică asigură confortul termic în sezonul rece.

Transformă o casă de la țară într-un colț de rai pentru tine și familia ta

Această ofertă unică vine cu avantaje imense pentru cei care sunt în căutarea unei noi locuințe sau doresc să experimenteze viața la țară. Căsuța oferită este complet mobilată, oferind toate facilitățile necesare pentru o viață confortabilă. Bucătăria de vară și foișorul reprezintă locuri ideale pentru a petrece timpul în aer liber și pentru a organiza mici evenimente cu familia și prietenii.

O dată cu această ofertă, vei avea ocazia să te bucuri de aerul curat și liniștea de la țară, departe de agitația și poluarea orașului. În plus, vei putea crea o legătură specială cu proprietarul casei, care va veni în weekend să petreacă momente frumoase alături de tine și familia ta. Oportunitățile de a trăi o viață într-un colț de rai ca acesta sunt rare, așa că nu rata această șansă!

Pentru a beneficia de această ofertă înedită, trimite un e-mail la adresa eurototalexpert@yahoo.com, în care să descrii în detalii despre tine sau familia ta și să lași un număr de telefon de contact. Proprietarul te va contacta în cel mai scurt timp pentru a discuta mai multe detalii și pentru a programa o vizionare a casei. Aventura vieții tale la țară poate începe chiar acum!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page