Press "Enter" to skip to content

Un român a donat un apartament pentru 4 frați necăjiți. Ce s-a întâmplat cu locuința după

Andrei, Ana Maria, Vlad și Răzvan sunt patru frați tare încercați de soartă. Mama lor s-a stins din viață acum mulți ani, iar tatăl nu a vegheat nicicând asupra lor, luptându-se de-a lungul anilor cu alcoolismul. Impresionat de cazul lor, un român stabilit cu familia în Spania le-a donat un apartament. Ce s-a întâmplat cu imobilul și cum au reacționat cei patru frați când au aflat!

Rămași fără mamă, teroare din partea tatălui

Povestea lor cutremură pe oricine. Mama lor s-a stins de tânără, iar tatăl lor consuma alcool și-și ținea familia în certuri și teroare. Fiul cel mare, Andrei, a plecat peste hotare, în încercarea de a face bani să-și întrețină familia. Vestea că sora lui a ajuns în spital din cauza tatălui l-a făcut să se întoarcă de grabă în țară să-și asume rolul de protector. Vorbind despre tatăl lor, frații spun că nu-i doresc răul tatălui, că vorbesc când și când cu el, dar că nu-l mai pot privi ca pe un părinte.

„Menținem legătura. Răul nu i-l vreau, dar nici nu știu dacă aș mai putea să simt vreodată pentru el ce simțeam înainte. Din vina lui, din cauza alcoolului… nu trebuia să se ajungă aici.”, spune Andrei despre tatăl său, în timp ce sora lui, Ana Maria, este mult mai vehementă: „I-am spus în față că pentru mine nu mai poate să fie tată. Eu nu am avut nicicând un tată”.

Un român a donat un apartament pentru 4 frați necăjiți

Viața le-a surâs în momentul în care un român, pe nume Cristian Moraru, fan al emisiunii „Visuri la Cheie” a decis să le doneze apartamentul din România. „Locuiesc împreună cu soția și copiii noștri de foarte multă vreme. De când am plecat din România, apartamentul în care am copilărit a rămas abandonat. Și cum nu mai vrem să ne întoarcem în România, și urmărind emisiunea „Visuri la Cheie”, am dori să donăm apartamentul unei familii care are nevoie de o casă.”, a fost mesajul românului care și-a donat propriul apartament celor patru frați.

Mai mult de atât, imediat după frații au fost înștiințați că au primit un apartament, echipa Visuri la Cheie a promis că-l va renova integral pentru a le servi cât mai bine celor patru. Așa se face că Andrei și Ana Maria au primit fiecare câte o camera, în timp ce frații mai mici, Vlad și Răzvan, au primit una comună. Iată cum arată locuința după intervenția echipei de arhitecți ai emisiunii „Visuri la Cheie”!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page