Press "Enter" to skip to content

Un primar din Constanța a murit, după ce a ieșit cu mașina de pe partea carosabilă și a intrat într-un copac. Gheorghe Moldovan nu a mai putut fi salvat de medici

Un primar din Constanța a murit, după ce a fost implicat într-un accident grav. Edilul a ieșit cu mașina de pe partea carosabilă și a intrat într-un copac. Medicii au ajuns imediat la fața locului, dar nu au mai putut face nimic pentru Gheorghe Moldovan.

  • Un primar din Constanța a fost implicat într-un accident grav
  • Edilul Gheorghe Moldovan și-a pierdut viața

Primarul comunei Albești a fost implicat într-un grav accident astăzi, în care edilul și-a pierdut viața.

Gheorghe Moldovan se afla la volan, atunci când a ieșit cu mașina de pe partea carosabilă și a intrat într-un copac. Acesta urma să ajungă la București, pentru o întâlnire care va avea loc mâine.

Primarul Gheorghe Moldovan a murit, după ce a intrat cu mașina într-un copac

Astăzi, primarul comunei Albești a murit, în urma unui accident. Din cauza vântului puternic, atunci când se afla în Neptun, o creangă s-ar fi rupt și ar fi căzut peste autoturism, iar mai apoi, edilul ar fi intrat într-un copac.

Ulterior, au sosit cadrele medicale și un elicopter SMURD. Medicii au încercat să îi acorde primul ajutor, dar era mult mai prea târziu și a fost constatat decesul.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un bărbat, de 66 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, din direcția Mangalia către Constanța și, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă, autoturismul intrând în coliziune cu un copac”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Constanța.

Edilul urma să ajungă astăzi în București, pentru că mâine are loc întâlnirea Asociației Comunelor din România.

În urma sa, edilul a lăsat multă durere, dar și semne de întrebare cu privire la cauzele accidentului. Oamenii legii continuă cercetările și au deschis un dosar de ucidere din culpă, urmând ca zilele viitoare să se afle cum s-a produs exact tragedia.

Pe Facebook, cei care l-au cunoscut au transmis condoleanțe familiei îndurerate, prin care își exprimă regretul pentru accidentul în care a fost implicat.

Printre cei care și-a exprimat durerea față de pierderea primarului din Albești se numără și președintele PNL Constanța, care îl descrie pe edil ca un om modest, mărturisind că atât el, cât și ceilalți colegi vor păstra vie amintirea primarului Gheorghe Moldovan.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page