Press "Enter" to skip to content

Un mire le-a arătat invitaților de la nuntă că mireasa lui l-a înșelat. A pus pe proiector imagini din intimitate cu soția lui și cumnatul său VIDEO

Un mire din China a ajuns la concluzia că răzbunarea este ”dulce” și și-a făcut mieasa de râs în fața tuturor invitaților de la nunta lor, arătându-le imagini în care femeia îl înșela. Bărbatul a proiectat imagini din intimitate cu soția lui și cumnatul său, soțul surorii lui.

  • Nuntă încheiată cu scandal amoros între miri
  • Mirele și-a făcut de râs mireasa în fața invitaților

Invitații de la o nuntă din China au avut parte de un adevărat spectacol, când mirele a decis să le arate imagini din intimitate cu mireasa lui, în timp ce îl înșela cu cumnatul său. Bărbatul a proiectat totul pe un ecran mare, astfel încât toată lumea să vadă ce s-a întâmplat.

Un mire le-a arătat invitaților de la nuntă imagini cu mireasa care îl înșela

Oamenii au rămas șocați, iar mirele a ținut să-i strige câteva lucruri miresei lui în fața tuturor. Bărbatul a vrut să se răzbune și i-a spus partenerei lui că știe de infidelitatea ei, sub privirile șocate ale invitaților, care priveau o scenă din dormitor, proiectată pe ecranul imens din sala de evenimente. Mireasa apărea cu soțul surorii mirelui ei în anumite ipostaze compromițătoare.

Când a realizat ce se întâmplă, mireasa a aruncat cu buchetul de flori în mire, iar bărbatul a împins-o și i-a strigat: „Chiar crezi că nu știam despre asta?”.

https://youtu.be/FiierUGzXjg

Imaginile de la nunta încheiată cu scandal au devenit virale și preluate în presa din toată lumea. Evenimentul a avut loc în 2019, în China, dar s-a viralizat recent, după ce clipul a fost distribuit pe TikTok și a strâns milioane de vizualizări, plus mii de comentarii, transmite New York Post.

Explicația miresei

Cum era de așteptat, cei mai mulți dintre internauți au fost de partea mirelui înșelat.

„Cea mai bună răzbunare în fața familiei și a prietenilor lor”, a scris cineva într-un comentariu pe TikTok.

Totodată, au fost și persoane contrariate, care nu au înțeles de ce mirele a mers mai departe cu nunta, fiind evident că a așteptat să arate imaginile la petrecere, după ceremonia de căsătorie.

Potrivit publicației Asia One, la vremea respectivă, mirii erau împreună de doi ani, iar mireasa și-a motivat infidelitatea prin nevoia de a se refugia în brațele cuiva, după ce ar fi fost victima abuzului domestic în relația cu cel care i-a devenit soț.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page