Press "Enter" to skip to content

Un cutremur puternic s-a produs în Mexic. Seismul a întregistrat o magnitudine de 5,7 grade pe scara Richter

Un nou cutremur a „zguduit” lumea în această dimineață. Un seism cu o magnitudine de 5,7 grade pe scara Richter a avut loc, în urmă cu puțin timp în Mexic. Cutremurul de azi s-a produs în statul Oaxaca, în sud-vestul Mexicului, potrivit datelor furnizate de Centrul Seismologic Euro-Mediteranean (EMSC).

  • Un cutremur puternic s-a produs în Mexic
  • Seismul a întregistrat o magnitudine de 5,7 grade pe scara Richter

Un nou cutremur a avut loc, de curând, în lume. De această dată, seismula s-a produs în Mexic și a înregistrat o magnitudine de 5,7 pe scara Richter.

Un cutremur puternic s-a produs în Mexic

Un nou cutremur a „zguduit” Pământul în această dimineață. Un seism cu magnitudinea de 5,7 grade a lovit, în urmă cu puțin timp, statul Oaxaca, situat în sud-vestul Mexicului. Acestea sunt datele recent furnizate de Centrul Seismologic Euro-Mediteranean (EMSC).

Epicentrul a fost localizat la o adâncime de 95 de kilometri la ora locală 22:40. Cutremurul a fost înregistrat la 8 kilometri vest de orașul Chahuites și la 133 vest-sud-vest de centrul comercial Tuxtla Gutierrez. În această zonă locuiesc aproximativ 850.000 de oameni.

Autoritățile din Baha susțin că seismul de joi nu a raport`t pagube sau răniți.

Cutremur cu magnitudinea de 4,1 grade pe scara Richter, în Turcia

Zilele trecute a avut loc un nou cutremur cu o magnitudine ridicată în Turcia. Seismul a înregistrat o magnitudine de 4,1 grade pe scara Richter și s-a produs în Marea Egee. Acesta a fost înregistrat în apropierea portului Izmir, la o adâncime de 5 kilometri.

Condorm surselor Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică Pământului (INFP) din România, seismul din zona Izmir a avut loc la ora 20:22:21 (ora locală a României). Cutremurul s-a produs la o adâncimea de 5 kilometri.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page