Press "Enter" to skip to content

Un celebru influencer s-a stins din viață la vârsta de 23 de ani! A murit într-un tragic accident de motocicletă

Influencerul turc pasionat de motociclete, Burak Can Tas, a murit într-un tragic accident de motocicletă, cu doar câteva săptămâni înainte de nunta sa. Logodnica sa a fost cea care a confirmat moartea acestuia, prin intermediul unei postări emoționante pe rețelele de socializare.

  • Un influencer în vârstă de 23 de ani a murit în urma unui îngrozitor accident de motocicletă
  • Tânărul urma să se căsătorească peste câteva săptămâni

Burak Can Tas, influencer turc, a murit într-un accident de motocicletă, la doar câteva săptămâni distanță de data nunții sale, potrivit presei internaționale. Avea 23 de ani. Trista veste a trecerii lui în neființă a fost confirmată de, Yaren Kara, logodnica lui, prin intermediul unei postări pe Instagram.

Un celebru influencer s-a stins din viață la vârsta de 23 de ani

Burak Can Tas, un tânăr în vârstă de 23 de ani din Turcia, cunoscut ca blogger și pasionat de motociclete, a murit într-un tragic accident. Potrivit presei internaționale, accidentul cumplit în care a fost implicat a avut loc în timp ce influencerul mergea cu motocicleta în Aldana, Turcia.

Imediat după impact, acesta a fost transportat de urgență la spital, dar a cedat din cauza rănilor suferite.

Potrivit informațiilor, motocicleta lui ar fi lovit un câine, ceea ce l-a făcut să-și piardă controlul și să cadă.

Tânărul urma să se căsătorească peste câteva săptămâni

Burak Can Tas era pregătit să se căsătorească cu Yaren Kara. Cei doi au postat pe paginile de socializare videoclipuri cu ei mergând împreună cu motocicleta. Cuplul și-a anunțat logodna printr-o postare pe Instagram pe data de 3 iulie. El a postat o imagine a cuplului în care Kara își arăta inelul la cameră.

În postarea de pe Instagram, Tas a scris: „Până acum nu am știut să iubesc sau să fiu iubit… Am învățat cu tine, iubirea mea. Îți sunt recunoscător că ai văzut mereu binele din mine și că mi-ai fost mereu alături. Sunt gata să merg/conduc orice drum cu tine pentru tot restul vieții mele.”

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page