Press "Enter" to skip to content

Un bebelus cu probleme grave la inima a fost adoptat de asistenta care l-a ingrijit zi de zi, pentru ca parintii nu-si permiteau tratamentul foarte scump

O asistenta medicala din Illinois a adoptat un baietel cu o malformatie cardiaca, pe care l-a ingrijit in toata perioada in care s-a aflat sub tratament. Micutul Blaze s-a nascut cu o inima subdezvoltata la 30 mai 2017, la Spitalul de Copii din Illinois. Copilasul a fost operat prima oara pe cord, la trei zile dupa ce a venit pe lume.

Medicii au decis ca bebelusul sa fie internat timp de 10 luni pentru a fi pregatit pentru inca o intervente chirurgicala. In tot acel timp, cel mic a fost ingrijit de asistenta medicala Angela Farnan, care lucreaza de 32 de ani in spitalul respectiv, scrie Daily Mail.

Parintii nu aveau posibilitatea sa-l ingrijeasca

Dupa ce au vazut ca are aceste probleme grave si necesita multiple operatii, parintii au decis sa-l dea spre adoptie. Atunci, au intrebat-o pe Angela Farnan daca ar vrea sa-l ia pe cel mic.

Asistenta, care era casatorita de 11 ani si-a dorit mereu sa aiba un copil, insa medicii i-au spus ca nu poate sa ramana insarcinata. „Nici nu ne-am uitat unul la celalalt. Nici nu a trebuit sa discut cu sotul meu. Am spus „categoric, da”, a declarat asistenta medicala, conform sursei citate.

Mama naturala a baietelului a marturisit ca nu isi permite sa-i asigure celui mic tratamentul necesar si locuiesc si departe de spital.

„Mi-a spus ca si-a dorit sa fie o mama buna, iar eu i-am raspuns ca este o mama fantastica. A luat o decizie dificila. Pentru mine si sotul meu a fost o zi emotionanta pentru ca ne-am indragostit de bebelus,” a spus asistenta.

„Dumnezeu sa o binecuvanteze pe mama biologica. A luat o decizie sfasietoare. Eu si Angela am spus: „Iti vine sa crezi? Va fi copilul nostru,” a declarat sotul femeii.

Sotii au depus cererea de adoptie in luna aprilie, iar procedura a fost finalizata pe 8 iunie 2018. Micutul are acum 2 ani si urmeaza sa fie operat a treia oara, iar la un moment dat, ar putea fi nevoie de un transplant de inima.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page