Press "Enter" to skip to content

Ultimele imagini cu Alexandru Arșinel în viață. Slăbise puternic și era măcinat de boală

Lumea teatrului românesc este în doliu! Alexandru Arșinel s-a stins din viață la spital. Actorul s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. În ultima perioadă, Alexandru Arșinel slăbise destul de mult și eram măcinat de boală. Iată ultimele imagini cu regretatul actor!

  • Imagini cu Alexandru Arșinel în viață
  • Iată cum arăta regretatul actor!

Teatrul românesc este în doliu! Alexandru Arșinel a reușit să ajungă la inimile publicului datorită talentului său actoricesc. Regretatului artist a lăsat în urmă o durere imensă, iar toți cei care l-au cunoscut au publicat imagini pe rețelele de socializare, dar și mesaje emoționante.

Ultimele imagini cu Alexandru Arșinel în viață

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la spital, după o luptă grea. Alexandru Arșinel s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, iar regretatului artist se afla internat în spital, în stare gravă.

În urmă cu câteva luni, Alexandru Arșinel a fost decorat cu Ordinul “Crucea Bucovinei”, cea mai înaltă distincție a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Din imaginea postată putem observa că actorul era slăbit, însă își păstrase zâmbetul pe buze alături de preoți.

Actorul s-a stins din viață la spital

În ultima perioadă, Alexandru Arșinel s-a confruntat cu grave probleme de sănătate și a fost internat în spital. În urmă cu câteva săptămâni, regretatul actor a fost transferat la Terapie Intensivă.

Alexandru Arșinel a suferit o intervenție chirurgicală pe inimă, iar în urmă cu mai mulți ani îndrăgitul actor a suferit un transplant de rinichi.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page