Press "Enter" to skip to content

Trei zodii de femei cu suflet pătat. Au trecut întunecat și plin de păcate!

În timp ce unele zodii de femei arată bunătatate și înțelegere, altele au sufletul pătat. Ele au un trecut întunecat și plin de păcate, însă încearcă să țină totul ascuns. Lor le vezi adevărata față numai atunci când se află într-o situație complicată. Ferește-te de ele dacă vrei să duci o viață liniștită.

  • Trei zodii de femei care au sufletul pătat
  • Ele au un trecut plin de păcate

Unele zodii de femei nu știu ce înseamnă iubirea adevărată și sunt în stare să facă orice pentru a ajunge acolo unde își doresc. Ele nu au un comportament frumos și abuzează de fiecare dată de persoanele bune. De ele trebuie să stai departe.

Trei zodii de femei cu suflet pătat

Scorpion

Femeile născute sub semnul zodiei Scorpion sunt răzbunătoare și nu arată înțelegere față de cei din jur nici măcar atunci când văd că persoana respectivă are mare nevoie de ajutor. Ele încearcă să își arate numai fața pozitivă și te păcălesc ușor.

Pentru ele, nimic nu este imposibil. Aceste femei nu prea cred în prieteniile adevărate și de multe ori arată că se lasă conduse de egoism. Ele sunt foarte pasionale și sunt ca magneții pentru bărbați, însă le place să frângă inimi.

Aceste femei au sufletul pătat și ascund un trecut întunecat și plin de păcate, dar de care tu probabil că nu vei afla niciodată.

Săgetător

Femeilor născute sub semnul zodiei Săgetător le place să bârfească și nu trebuie să ai încredere prea mare în ele pentru că sunt în stare să le spună celor din jur și cel mai mare secret al tău.

Ele au în spate un trecut păcătos, în care nu au ținut cont de sentimentele celor din jur. Aceste femei nu știu să iubească cu adevărat, dar cu toate astea îți vor lăsa de înțeles că simt iubire pentru tine.

Berbec

Nu este pentru nimeni un secret faptul că femeile născute sub semnul zodiei Berbec dau dovadă de un temperament impulsiv. Cu ele nu poți să te înțelegi decât dacă le dai dreptate de fiecare dată.

Cel mai mare păcat al lor este agresivitatea, iar în trecut au rănit destul de multe persoane din această cauză. Ele aruncă vorbe grele la nervi, fără să se gândească o secundă la sentimentele celor din jur. Au sufletul pătat și nu vor ține niciodată la tine cu adevărat.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page