Press "Enter" to skip to content

Trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața ei, mireasa era la altar, urma să se căsătorească, dar cineva din biserică a început să strige. Mireasa a izbucnit în lacrimi când a văzut ce se întâmplă: VIDEO

Nunta este un moment cu totul special în viața noastră la care visăm cu toții și fiecare cuplu speră ca această zi să fie perfectă din toate punctele de vedere.

Rochia de mireasă, costumul mirelui, florile cu care va fi decorat altarul și restaurantul până la locul în care va fi așezat

fiecare invitat în parte, ori melodia pe care vor dansa cei doi primul dans în calitate de soț și soție, orice cuplu își plănuiește fiecare detaliu al nunții cu luni bune înainte de marele eveniment.

Neil și Tricia sunt doi tineri care s-au căsătorit în acest an, pe 3 februarie. Erau convinși au toate detaliile puse la punct pentru frumoasa lor ceremonie, dar invitații au fost de altă părere.

Chiar în momentul în care cuplul își jura iubire pentru toată viața, Tricia și Neil au auzit o voce strigând. La început, Tricia s-a gândit că cineva are ceva de obiectat, că este împotriva căsătoriei lor, dar curând, totul a fost clar, fiind vorba de cu totul și cu totul altceva.

Toți invitații care participau la slujba religioasă s-au ridicat în picioare și au început să interpreteze un cântec îndrăgit de mireasă.

Tricia abia și-a putut stăpâni lacrimile când a auzit cântecul care răsuna atât de frumos în toată biserica. A fost o surpriză pe care nicio persoană prezentă la eveniment nu o va uita vreodată!

Privește și tu minunata surpriză în video-ul de mai jos! E de-a dreptul minunat!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page