Press "Enter" to skip to content

Tragedie uriașă în lumea presei! O cunoscută jurnalistă a încetat din viață

O cunoscută ziaristă din Constanța a murit după o grea și îndelungată suferință. Sorina Popa, care fusese jurnalist la Neptun TV și acum era director al Direcției de Cultură, Muzeu și Bibliotecă în cadrul Primăriei Cernavodă, a decedat

O ziaristă cunoscută ne-a părăsit

Este doliu în lumea jurnaliştilor din Constanţa. Sorina Popa, director al Direcției de Cultură, Muzeu și Bibliotecă în cadrul Primăriei Cernavodă și fost ziaristă la TV Neptun, a murit. „O poveste de viață citită la vedere, asumată. A venit, a jucat rolul vieții ei și a plecat” a scris Alpha Media, după trista veste.

Fosta jurnalistă a fost diagnosticată cu o boală gravă: neoplasm.

„Discret și simplu sau zgomotos și intens a fost un du-te vino. Vorbim despre Sorina Popa la timpul trecut, perfect simplu, perfect compus și poate imperfect. O poveste de viață citită la vedere, asumată. A venit, a jucat rolul vieții ei și a plecat. Discret… În drum spre cer să îți întinzi în sfârșit aripile. Dumnezeu să te odihnească în pace! Ne luam rămas bun de la Sorina, trupul neînsuflețit va fi așezat, azi, 11 octombrie, în biserica Sf Constantin și Elena, începând cu orele 15. O vom conduce pe ultimul drum mâine (12.10.2023), orele 13″, conform unui mesaj postat pe pagina de Facebook Alpha Media.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page