Press "Enter" to skip to content

TOŢI O CREDEAU BOGATĂ, DAR NICULINA STOICAN ARE DATORII URIAŞE! CÂŢI BANI ARE DE DAT, ÎN FIECARE LUNĂ

Niculina Stoican are datorii uriașe, potrivit declarației de avere pe care a depus-o, anul trecut. Interpreta de muzică populară a făcut un împrumut de aproape 100.000 de euro, pe care trebuie să-l restituie în șapte ani. În continuare, vă vom prezenta câți bani are de dat, în fiecare lună, artista.

În 2020, Niculina Stoican a luat de la CAR suma de 480.000 de lei, pe care trebuie să o înapoieze până în 2027. Practic, în fiecare lună, interpreta de muzică populară trebuie să plătească 5.715 lei, fără a pune la socoteală dobânda pe care este obligată să o achite în plus casei de ajutor reciproc.

Totuși, trebuie precizat faptul că Niculina Stoican are mai multe surse de venit care, în mod normal, pot acoperi împrumutul respectiv. Însă nu trebuie omis faptul că, din cauza pandemiei, câștigurile din reprezentații au scăzut semnificativ, potrivit wowbiz.ro.

Niculina Stoican are datorii uriașe. Acestea nu au împiedicat-o, însă, să-și cumpere un apartament

Potrivit declarației de avere pe care Niculina Stoican a completat-o în vară, în calitate de membru al Consiliului Județean Dolj, și care se referă la veniturile din 2020, artista a câștigat 82.001 lei din funcția de director al Ansamblului Folcloric Maria Tănase și alți 16.848 lei din activități ca artistă.

În plus, Niculina Stoican a mai încasat drepturi de autor în valoare de 8.264 lei, o indemnizație de consilier de 2.190 lei, dar și dividende ce totalizează 28.500 lei de la firma pe care o controlează.

Tot în 2020, artista și-a cumpărat un apartament de 47 mp la Târgu Jiu, iar în 2017 a achiziționat două terenuri în aceeași localitate, de peste 2.500 mp. Niculina Stoican mai deține o colecție de bijuterii, inele, lănțișoare, brățări și ceasuri de peste 75.000 de euro. scrie cancan

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page