Press "Enter" to skip to content

Ți se face pielea de găină! Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Nosfe. ”Nosfe a trecut pe la noi în fuga lui prin viața asta”

Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Nosfe. Artistul a fost eliminat după battle-ul 10 de la Chefi la cuţite. În ediția de pe 8 noiembrie 2022, încă un concurent a fost eliminat. Echipa lui Florin Dumitrescu a rămas cu 5 membri, pentru că Nosfe a obținut cel mai mic punctaj.

Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Nosfe. Regretatul cântăreţ a fost eliminat după battle-ul 10 de la Chefi la cuţite. Artistul, care a fost pus în situația de a găti cu rodie, a obținut 4 puncte din partea juraților Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Membrii echipei roz au primit cu tristețe vestea că Nosfe a obținut cel mai mic punctaj și au recunoscut că a fost un ajutor de nădejde la battle-uri, un bucătar talentat și un om de excepție.

Nu meritam să merg mai departe cu farfuria asta, sunt conștient. Experiența Chefi la cuțite mi s-a părut genială. Foarte intensă, mai intensă decât mă așteptam. Eu sunt pregătit să mă duc la concursuri mai complicate”, a spus Nosfe după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite.

Faptul că a reușit să ajungă la Chefi la cuțit epână în battle 10, printre ultimii 15 oamene… mi se pare că est eun tanc și o să-l iubesc și mai mult”, a spus soția artistului.Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Nosfe

Pentru noi mâncarea a fost încă un mod prin care ne-am spus “TE IUBESC”. Mâncarea ne-a ajutat să îi arătăm Irisucăi ce inseamnă grija, ce înseamnă mesele în familie, cum mâncarea are mult mai mult gust atunci când te așezi la masă cu oameni pe care îi iubești și ce greutate au cuvintele “sărut mâna pentru masă”!

Când am decis să mergem la @chefilacutite singurul lucru pe care ni l-am propus a fost să fim noi așa cum suntem în fiecare zi din viața noastră. Să fim recunoscători pentru fiecare emoție pe care o vom trăi, pentru fiecare om pe care îl vom cunoaște, pentru fiecare lucru nou pe care îl vom afla despre mâncare și pe care apoi îl vom putea recrea în bucătăria noastră, pentru familia noastră. Surprinzător pentru noi și pentru lumea asta în care trăim, am primit la schimb exact același lucru pe care noi l-am pus acolo, pe bancuri.

Am câștigat amândoi niște frați și niște surori, am descoperit niște suflete imense care nu se văd prin ecran sau care nu se văd deloc la televizor. Ce pot să le mai spun acum acestor oameni este că ne putem simți iubiți de Dumnezeu cu adevărat pentru că NOSFE a trecut pe la noi în fuga lui prin viața asta, că cei cu ochi în suflet au avut lecții grele de învățat de la el și că el a găsit mereu loc în inima lui pentru fiecare om cu care și-a încrucișat drumurile. #dragoste„, este mesajul postat pe pagina de Instagram a regretatului artist.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de NOSFE (@nosfezilla)

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page