Press "Enter" to skip to content

Testul de inteligență pe care românii îl pică foarte ușor. Înlocuiește semnul de punctuație cu cifra corectă

Redacția SpyNews.ro îți pune, și astăzi, la dispoziție un nou test de atenție. Este foarte simplu. În cazul în care vrei să îți depășești limitele, dar și să îți măsori nivelul IQ, această este una dintre provocările perfecte pe care trebuie să îl rezolvi. Îți trebuie doar atenție și capacitate de a rezolva testul într-un timp cât mai scurt posibil, asta pentru că ai la dispoziție mai puțin de 30 de secunde pentru a da răspunsul corect.

  • Test de inteligență pentru pasionații de provocări
  • Înlocuiește semnul de punctuație cu cifra corectă

Se pare că ai la dispoziție un timp de 30 de secunde pentru a rezolva acest test de perspicacitate. Însă, cu toate acestea, tu trebuie să te grăbești, asta dacă vrei să dobori recordul celorlalți pasionați de astfel de jocuri de creativitate.

Tot ceea ce trebuie să faci este să găsești numărul care lipsește din șirul de mai sus. Nu îți face griji, nu este deloc dificil. Îți trebuie doar foarte multă atenție.

Testul de inteligență pe care românii îl pică foarte ușor

Poate a trecut destul de mult timp de când nu ai mai rezolvat astfel de teste de inteligență, însă, acum este momentul potrivit pentru a încerca încă o astfel de provocare care îți va pune mintea la încercare.

Testul IQ pe care ți l-am propus astăzi nu este unul dificil. Trebuie doar să te concentrezi și să răspunzi corect cu numărul lipsa din următorul șir.

Cu toate acestea, testul de astăzi este unul cu totul diferit față de provocările zilnice pe care le găsești pe site-ul redacției SpyNews.ro, asta pentru că acesta vrea să vadă cât de bine fixate îți sunt cunoștințele pe care le-ai acumulat în școală.

Ce număr trebuie să completeze șirul din imagine

Însă, dacă nu ai reușit să găsești numărul care continuă șirul, nu îți face griji. Îți vom spune noi care este acesta sau poți vedea în galeria FOTO.

La un calcul simplu putem observa că diferența dintre al doilea și primul număr este 2: 8–6=2.

Mai apoi, diferența dintre al treilea și al doilea este 4, adică multiplu de 2: 12–8=4=2*2. Mai apoi, 20–12=8=2*2*2. Iar în final, 36–20=16=2*2*2*2. Prin urmare 36+32 = 68.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page