Press "Enter" to skip to content

Tatal si-a dus zilnic fetita de trei ani, sa ii arate mormantul pregatit pentru ea. Motivul real este sfasietor

Povestea unei fetite de aproape 3 ani este sfasietoare. Parintii i-au pregatit deja mormantul si, in fiecare zi, ea si tatal ei se joaca in groapa in care, in curand, fetita isi va dormi somnul de veci.

Zhang Xinlei este o fetita  din China care sufera de o tulburare de sange. Parintii sunt disperati, iar tatal fetitei i-a sapat deja groapa.

Parintii au cheltuit deja toate economiile pe care le aveau pentru a o trata pe fetita, dar, din pacate, niciun tratament de pana acum nu a avut vreun efect.

In fiecare zi, Zhang impreuna cu tatal ei vin la locul in care fetita isi va dormi somnul de veci. Intr-un filmulet sfasietor postat de Pear Video, micuta si tatal ei stau intinsi in groapa.

„Doar asta mai pot face. Vin cu ea in fiecare zi la locul in care se va odihni pentru tot restul vietii”, spune tatal cu lacrimi in ochi.

Zhang sufera de talasemie, iar parintii nu au banii necesari pentru tratament, iar micuta isi va pierde viata in scurt timp.

Povestea lui Zhang si a parintilor sai a facut inconjurul lumii, iar oamenii nu au ramas imuni la povestea sfasietoare a acestora.


Familia Xinlei a primit importante sume de bani care au acoperit tratamentele costisitoare de care avea nevoie fiica lor pentru a supravietui. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page