Press "Enter" to skip to content

Tatăl Oanei Sârbu s-a stins din viață la vârsta de 86 de ani! Mesajul dureros postat de actriță: ”Dacă aveai încă un pic de răbdare…”

Tatăl Oanei Sârbu, îndrăgitul actor de pantomină, s-a stins din viață la vârsta de 86 de ani. Vedeta este cea care a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare.

În urmă cu aproximativ un an și-a pierdut mama, iar acum… Oana Sârbu a rămas și fără tată. Romulus Sârbu a muit, iar anunțul a fost făcut de fiica sa. Actrița a publicat un mesaj dureros pe rețelele de socializare: ”Te iubesc, poezie de om, sensibilitate și rafinament, spectacol de emoții și trăiri! Toată lumea te iubește. Dacă aveai încă un pic de răbdare, Al decorase brăduțul într-un fel care ți-ar fi plăcut tare…”, a scris pe pagina sa de Facebook îndrăgita artistă.

Romulus Sârbu, născut la data de 3 martie 1935, a fost un îndrăgit actor de pantomimă, care și-a început cariera în urmă cu mai bine de 50 de ani. Oana Sîrbu a urcat pe scenă pentru ultima dată alături de tatăl ei la Teatrul de Revistă Constantin Tănase. Aceștia au făcut parte din spectacolul „Galele Savoy”.

Romulus Sârbu a studiat Școala de coregrafie „Floria Capssaly” din 1947 până în 1950. De asemenea, el a fost balerin la Teatrul de Revistă Constantin Tănase și el a înființat cuplul comic fantezist „Anton și Romică” împreună cu Anton Nicolae. Din anul 1958 cei doi s-au dedicat exclusiv acestui duet, debutând într-un spectacol intitulat „Concertul tinereții” la Teatrului Satiric-Muzical Constantin Tănase din București

Mama artistei s-a stins din viață în urmă cu un an

Anul trecut, artista a trecut prin momente foarte dificile. Mama ei a murit, și-a pierdut și o mătușă, iar tatăl ei a avut probleme de sănătate.Artista a dezvăluit că a făcut tot posibilul pentru ca mama sa să fie bine, numai că, din nefericire, inevitabilul s-a produs.

”Problemele cu ea au început în urmă cu câțiva ani, vârsta și-a spus practic cuvântul. Am ajutat cât am putut pe partea medicală. Anul acesta, în august, se face un an de când mama a murit. O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic, împlinea 87 de ani. Eu nu pot să vorbesc despre mama. O văd în fața mea, în spatele meu zâmbind, râzând, în cele mai frumoase haine ale ei. Am și eu acasă câteva haine de-ale ei. O văd și în mutra fratelui meu, care seamănă leit cu ea! E acolo încontinuu! Comunic în altă dimensiune cu ea”, mărturisea Oana Sârbu în urmă cu un an.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page