Press "Enter" to skip to content

Tatăl Andreei Bălan, prima reacție despre noua relație a fiicei sale / Cum a aflat bărbatul despre cei doi

Andreea Bălan iubește din nou. Blondina este fericită cu noul său iubit, iar de această dată speră că lucrurile se vor alinia bine pentru ea. Și tatăl artistei a aflat despre noul bărbat din viața fiicei sale, însă nu de la ea, ci din presă. Săndel Bălan cu privire la noua relație a fiicei sale și a făcut primele declarații despre relația celor doi, potrivit Cancan.ro.

Andreea Bălan, fericită în brațele unui jucător de tenis

De-a lungul timpului, Andreea Bălan nu a avut prea mult noroc în dragoste. Artista s-a iubit vreme îndelungată cu Keo, însă relația celor doi s-a terminat atunci când aceasta a aflat că este înșelată. Mai apoi a ajuns în fața altarului, după o relație de câțiva ani de zile, cu George Burcea, dar mariajul celor doi s-a destrămat la doar câteva luni de la căsătorie. După divorț, cântăreața a crezut că și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint, însă nici de această dată nu a fost cu noroc.

În prezent, artista face încă o încercare și speră că și-a găsit sufletul pereche. Vedeta Antena 1 se iubește acum cu Victor Vlad Cornea, un jucător de tenis în vârstă de 29 de ani. Deși nu a făcut nicio declarație despre noua relație, blondina pare că nu vrea să o mai țină ascunsă. Recent și-a însoțit noul iubit în Germania, la ATP Stuttgart, la un turneu de tenis. Artista s-a fotografiat în tribune, dar și în mașina noului partener, semn clar că legătura dintre ei nu mai este niciun secret, relatează sursa citată.

Prima reacție a lui Săndel Bălan, tatăl artistei

Tatăl Andreei Bălan a aflat din presă despre noua relație a fiicei sale. Săndel Bălan spune că fiica sa nu i-a dat încă veștile cele mari în mod oficial, însă bărbatul este singur că se va înțelege de minune cu noul iubit și asta pentru că au o pasiune comună ce îi leagă. Victor Vlad Cornea joacă tenis de câmp, iar tatăl cântăreței este un împătimit al tenisului de masă. Săndel Bălan este gata să facă un meci cu pretendentul fiicei sale și să afle mai multe despre el.

Tatăl Andreei este hotărât să îl cunoască și el mai bine pe tenismen, să știe pe mâinile cui își lasă fiica. Așa că, în curând o să facă o vizită la București și se va pune la curent cu toate detaliile.

„Citesc, da, prin ziare că are un nou iubit, dar nu-mi dau cu părerea, nu-l cunosc, nu mi l-a prezentat, încă n-am vorbit cu ea despre el. Nu am mai fost la București, voi merge în curând, acum sunt prins, la Ploiești, unde locuiesc, cu înregistrările muzicale.

Am înțeles că este jucător de tenis de câmp. Eu sunt jucător de tenis de masă, poate fi, da, o pasiune comună, nu știu însă dacă vom juca vreodată. Eu și acum joc tenis de masă, fac mișcare, ca să nu stau numai în casă. Merg la competiții, aici, în Ploiești, multe sunt amicale, iar la sfârșitul anului se fac competiții oficiale, cu premii, pe categorii de vârstă”, a declarat Săndel Bălan, potrivit playtech.ro. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page