Press "Enter" to skip to content

Țara în care lockdown-ul anti-C0VlD19 a fost extins pe termen nelemitat. 26 de milioane de oameni, blocați în case

Din nefericire, veștile proaste legate de Covid-19 au început din nou să își facă simțită prezența! În timp ce numeroase țări au renunțat complet la restricțiile pandemice, una a anunțat recent lockdown extins pe termen nelimitat. Iată unde sunt blocați în case peste 26 de milioane de oameni!

  • Lokdown extins pe termen nelimitat
  • Unde s-au impus din nou restricțiile pandemice

Din nefericire, atunci când credeau că virusul nu mai poate face ravagii, o țară a luat decizia de ultim moment de a intra în lockdown cu termen nelimitat de extindere.

Țara în care lockdown-ul anti-Covid19 a fost extins pe termen nelemitat

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că virusul Covid-19 a făcut ravagii în întreaga lume încă din 2020, când a apărut pentru prima dată. Ei bine, recent, Comisia pentru Sănătate de la Beijing a raportat azi peste 16.000 de cazuri noi de COVID-19 la nivel naţional, care reprezintă cel mai grav bilanţ zilnic din ultimii doi ani.

Oficialii din China au luat o decizie de ultim moment atunci când au văzut statisticile, astfel că în oraşul Shanghai lockdownul anti-COVID-19 a fost extins pe termen nelimitat. Peste 26 de milioane de oameni sunt acum nevoiți să renunțe la toate activitățile zilnice și să stea închiși în casă.

Mai mult de 15.000 dintre aceste cazuri sunt asimptomatice

Înainte de a lua o serie de măsuri drastice pentru oprirea infectării, oficialii din Shanghai au aşteptat rezultatele testării în masă a pacienţilor infectaţi, care au fost transportate în spaţiile de carantină.

Potrivit datelor oferite de oficiali, în Shanghai, peste 13.000 de infectări sunt fără simptome, astfel că au fost raportate în urma testărilor ample desfăşurate în ultimele zile. De asemenea, centrele de carantină au fost amenajate în săli de sport şi în spaţii expoziţionale din Shanghai, care se află deja aproape de capacitatea lor maximală de primire, spitalele fiind deja pline.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page