Press "Enter" to skip to content

Tania Budi, selfie în costum de baie, direct pe plajă. E într-o formă excelentă la 54 de ani: „Îmi trăiesc viața ca la 18 ani”

La 54 de ani, Tania Budi arată la fel de bine ca în tinerețe, iar dovadă stau pozele în care apare ba în salopete mulate, ba în ținute cu vedere la abdomen sau în costum de baie, direct pe plajă.

Moștenirea genetică, sportul și alimentația sănătoasă sunt secretele siluetei de vis pe care Tania o expune în fiecare an pe plaja din România. Chiar ea a mărturisit cât de mult de bazează pe mișcare, într-o postare anterioară de pe rețeaua socială. „Nu pregătesc corpul de vară. Îl am de astă iarnă”, semn că sportul este o constantă în viața ei.

Zilele trecute, blonda s-a pozat în repetate rânduri în costum de baie, semn că profită de vară la maximum. Și-a făcut două selfie-uri pe care le-a urcat pe Instagram, unul într-un costum de baie cu animal print și unul mai simplu, negru. Ambele ținute din două piese i-au scos în evidență silueta și formele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tania Budi (@taniabudi_)

Tania Budi: „La 75 de ani voi fi la fel: în cluburi, dansând”

„Îmi trăiesc viața ca și când aș avea 18 ani. Chiar dacă am o afacere care merge, la care am muncit mult, am fost și foarte jos, și foarte sus. Dar am învățat să desenez afacerea foarte bine și acum să am un confort. Eu vreau un confort, am nevoie de timp, eu am nevoie de mine, să mă simt bine cu mine, de prietenii mei. În momentul în care sunt bine cu mine, sunt bine cu oamenii care sunt pe aceeași vibrație cu mine. Vibrație, pentru mine, înseamnă caracter frumos, înseamnă veselie, chiar pozitivism, deși mă enervează cuvântul”, a spus Tania Budi pentru Fanatik, în urmă cu câteva luni.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tania Budi (@taniabudi_)

Tania nu se teme de înaintarea în vârstă. Se simte bine cu ea, este optimistă și se înconjoară numai de oameni care îi aduc bucurie și energie pozitivă. 

„Eu, la 75 de ani, voi fi la fel, în cluburi, dansând, distrându-mă. Poate nu pe mese, dar am un spirit tânăr, am prieteni, îmi place să ne vedem, să stau la un pahar cu ei, să dansez. Spiritul acesta nu se va duce niciodată. A, și noroc, am o moștenire genetică bună. Cel mai important, pe lângă moștenirea genetică este însă echilibrul, grija față de tine. Dar nu grijă cu ce cremă te dai pe față, că asta înseamnă să ajungi să ai doar o privire goală”, a mai spus vedeta.

 

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page