Press "Enter" to skip to content

Tanara din imagine (insarcinata) mergea linistita pe strada, cand in spatele ei a auzit sirena unei ambulante. Masina se apropia cu viteza de ea. A oprit si un barbat a coborat. Ce tinea in mana si ce i-a spus tinerei mame:

O tânără din Deva a avut parte de o cerere în căsătorie emoționantă.

Iubitul său, paramedic de meserie, a avut o „urgență” specială în această zi. Când partenera sa se aștepta cel mai puțin, a coborât din ambulanța care avea sirenele pornite și a cerut-o de soție. Momentul a fost imortalizat, iar apropiații lor au fost martori la fericirea lor.

Această tânără a fost cerută în căsătorie cu sirenele pornite. Iubitul său i-a oferit inelul din ambulanță

Un tânăr paramedic din Deva a dorit ca momentul în care-și va cere iubita de soție să fie într-adevăr special. A ales să-și dedice viața celor care au cea mai mare nevoie, dar în această zi „urgența” lui a fost alta. Alexandru Savu i-a avut drept complici pe colegii săi, care s-au asigurat că planul său decurge perfect.

„Viitorul mire ne-a solicitat să-l ajutăm, ca să-i împlinească un vis viitoarei soţii.  Este frumos să fii cerută în căsătorie sub asemenea formă. ”, a mărturisit unul dintre paramedicii prezenți.

Tânărul și partenera sa urmează să devină părinți, iar momentul în care-și vor uni destinele pentru totdeauna a fost îndelung așteptat. Alexandru a coborât din ambulanța cu sirenele pornite când iubita lui, Mădălina, se aștepta cel mai puțin, iar răspunsul la cererea în căsătorie a fost, bineînțeles, un „DA!” hotărât.

„Dar nu mă aşteptam nici măcar o secundă. Nu-mi vine să cred.  Mai ales că avem şi o fetiţă, care urmează să vină pe lume. E tot ce mi-am dorit. Nu-i mai pot cere nimic lui Dumnezeu. ”, a mărturisit viitoarea mireasă, conform observatornews.ro.

Emoționat a fost și Alexandru Savu, care a oferit și el câteva declarații. A dorit să-i îndeplinească Mădălinei cel mai mare vis, iar eforturile sale au avut efectul dorit.

„Sunt foarte mândru că am reuşit să-i duc visul la bun sfârşit. Ştiam că îşi doreşte foarte mult. Tot timpul şi-a dorit. Îmi spunea, uite, ce frumos.”, a spus emoționat viitorul ginere.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page