Press "Enter" to skip to content

Singurul magazin din România cu produse la doar 1 leu. S-a deschis recent și deja i-a înnebunit pe români

S-a deschis recent singurul magazin din România cu produse la doar 1 leu. Iar românii deja îl adoră, având în vedere prețurile accesibile.

Singurul magazin din România cu produse la doar 1 leu s-a deschis recent. Este vorba despre un lanț ucrainean, care vinde produse la prețuri cât se poate de accesibile și care i-a înnebunit deja pe români.

Singurul magazin din România cu produse la doar 1 leu

Lanțul ucrainean Aurora Multimarket a deschis singurul magazin din România care vinde produse de la 1 leu. Acesta a fost inaugurat în Suceava, iar numeroase persoane s-au bucurat deja de ofertele generoase.

Trebuie menționat faptul că Aurora Multimarket este lider pe piața ucraineană de retail pe segmentul magazinelor Dollar & Variety. Iar intrarea pe piață a acestui lanț de magazine este extrem de importantă pentru Ucraina în integrarea europeană.

În acest mod, clienții sunt conștienți de oferta mărcii ucrainene, dar și de calitatea oferită. În ceea ce privește motivul pentru cares-a deschis acest magazin cu produse la doar 1 leu, se pare că scopul este sprijinirea economiei Ucrainei.

Știm deja că țara este afectată enorm de războiul cu Rusia din luna februarie 2022. Mai departe, urmează a fi deschise și alte astfel 11 de magazine până la finalul acestui an. Unul dintre ele va fi chiar la Iași.

Firma a fost înființată încă de la începutul anului

Deși singurul magazin din România cu produse la doar 1 leu s-a deschis recent, adevărul este că firma Aurora Romania SRL a fost înființată în luna februarie a acestui an. În Ucraina, lanțul și-a început activitatea din anul 2011.

Iar la momentul actual, acesta are mai bine de 1.100 de magazine în Ucraina. Totodată, peste 7.000 de persoane sunt angajate doar în cele două centre mari de distribuție are retailerului.

În ceea ce privește prețurile atractive, un raport realizat de Colliers ExCEEDING Borders Retail Report, arată că  lanțul de magazine este unul dintre primii trei discounteri din punct de vedere al numărului de magazine nealimentare din Europa Centrală și de Est.

Co-fondatorul și CEO al lanțului de multimarketuri Aurora a venit și el cu o serie de precizări interesante. Acesta speră ca activitatea din România să aducă beneficii clienților, având în vedere bunurile accesibile, dar și prețurile minime.

„Suntem încântați să începem să activăm în România. Ne dorim ca filosofia noastră de a vinde bunuri accesibile la prețuri minime să aducă emoții pozitive familiilor de români. Clienții noștri obișnuiți știu că se pot aștepta la actualizări regulate, promoții regulate și reduceri în magazinele Aurora. România este o țară vecină.

Rezidenții săi au o mentalitate și interese similare, așa că suntem încrezători că noii noștri clienți vor împărtăși cu siguranță valorile noastre și vor putea aprecia toate beneficiile cumpărăturilor la Aurora”, a anunțat Taras Panasenko, co-fondator și CEO al lanțului de multimarketuri Aurora.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page