Press "Enter" to skip to content

Se anunță mutarea anului în televiziune? Simona Gherghe a vorbit despre plecarea de la Antena 1

Seara trecută, prezentatoarea emisiunii „Mireasa”, Simona Gherghe a organizat o sesiune de q&a cu fanii săi de pe Instagram. Aceștia au avut tot felul de curiozități. Internauții au fost interesați de cum a procedat prezentatoarea pentru ca ai săi copii să renunțe la suzetă, cum se recuperează după ce a fost testată pozitiv cu covid-19, dar și cum face față situațiilor tensionate.

Un fan a întrebat-o pe aceasta dacă s-a gândit ca în viitor să schimbe macazul și să meargă la o altă televiziune. Simona  nu a ezitat și a oferit răspunsul la această întrebare. Vedeta spune că în momentul în care o relație funcționează așa cum trebuie nu există motive să existe schimbări. Aceasta mărturisește că se simte foarte bine la postul de televiziune la care lucrează de aproximativ 20 de ani. 

„E practic, jumătate din viața mea..”

„În principiu, nu schimbi o relație dacă funcționează ok. Mă simt bine la Antena I. Am lucrat foarte bine cu toate echipele din care am făcut parte. Peste fix 5 zile, voi împlini 20 de ani de la primul meu jurnal de știri la Antena 1. E, practic, jumătate din viață mea…” a fost răspunsul Simonei Gherghe

 Din luna septembrie a anului 2020 Simona Gherghe a trecut la cârma emisiunii „Mireasa”. Show-ul fusese moderat înainte de actrița Diana Dumitrescu. Din anul 2010, Simona a prezentat emisiunea „Acces direct” show de la care a lipsit doar în momentul în care a rămas însărcinată cu cei doi copii, Ana și Vlad. În anul 2019 aceasta și-a anunțat fanii că nu va mai prezenta emisiunea, iar motivul pare să fie legat de faptul că aceasta își dorea o schimbare profesională.

„Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat. Decizia îmi aparține în totalitate și vine după multe nopți de nesomn. Am intrat într-o altă etapă a vieții mele și simt nevoia unei schimbări. Au fost 9 ani plini, cu bune și cu rele, în care am învățat multe. Despre lume, despre viață, despre mine. Le mulțumesc colegilor care mi-au fost alături, în tot acest timp. Și le urez succes, în noul sezon, căci emisiunea merge mai departe.”  

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page