Press "Enter" to skip to content

Scrisoarea de „adio” a Mădălinei Manole, cutremurătoare și la 12 ani de la moartea sa. Ce o măcina pe „Fata cu părul de foc”

Joi, 14 iulie, se împlinesc 12 ani de la moartea Mădălinei Manole. Pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani, îndrăgita artistă și-a încheiat socotelile cu viața într-un mod inexplicabil. A lăsat în urmă multe lacrimi, întrebări fără răspuns, un băiețel care a crescut fără mamă, dar și o cutremurătoare scrisoare de „adio”. Scrisoarea de „adio” a Mădălinei Manole, cutremurătoare și la 12 ani de la moartea sa

Scrisoarea de „adio” a Mădălinei Manole a șocat și emoționat deopotrivă atunci când a fost făcută publică de Petru Mircea, soțul regretatei soliste. În septembrie 2010, la două luni de la moartea Mădălinei, Petru Mircea s-a dus cu scrisoarea în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, care pe atunci se numea „Happy Hour”.

”Scrisoarea aceasta este scrisă de Mădălina”, a spus Petru Mircea, în emisiune. Originalul se afla atunci la Parchetul de pe lângă Judecătoria București, alături de alte scrisori redactate de artistă. Petru a mărturisit la ”Happy Hour” ca a găsit scrisoarea în dormitorul lor, într-un sertar în care Mădălina își ținea cărțile de rugăciuni. O lună mai târziu, în octombrie 2010, Parchetul Bucureşti a anunţat că scrisul de pe biletul de adio aparţine Mădălinei. Deși părinții Mădălinei nu vor să recunoască, scrisoarea îi aparține Magdei, e scrisul ei acolo”, a mai spus Petru Mircea în emisiunea menționată.

Scrisoarea de „Adio” a Mădălinei Manole

Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte și astea mă fac să mă gândesc că trebuie să mă opresc aici! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu! Voi toți mă iubiți și mi-ați arătat asta, mereu. Și totuși eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viața!

Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos și curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare și minunat dar, copilașul nostru; cei mai buni și sacrificați părinți din lume, frate drag, nepoți dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu știu ce să fac, să am gijă de ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos.

Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toți, dar și la ce să fac să nu mai fiu. Pui mic să rămână o perioada la Botoșani, cu mama și tata. Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare!

Și ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Și să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu. Pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui.

Vinde tot ce se poate vinde, casă, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (școli) și … pentru Mihăiță, Marian, Mihaela….”.

În aceeași emisiune, Petru Mircea a mai făcut o dezvăluire: Mădălina Manole s-a filmat în oglindă, cu puțin timp înainte de moarte. Petru Mircea a mărturisit că a descoperit filmulețul printre casetele familiei în timp ce căuta imagini cu el și Mădălina pentru echipa ”Happy Hour”. Acesta a precizat că este vorba de imagini în care Mădălina își ia rămas bun de la cei dragi: ”De la mine, de la copil, pentru că noi am fost lumea ei”.

Pe 14 iulie 2010, Mădălina Manole a fost găsită moartă în vila de la Otopeni. În ziua respectivă împlinea 43 de ani. Procurorii au stabilit că ”Fata cu părul de foc” s-a otrăvit cu o substanţă extrem de toxică. Trupul neînsuflețit al regretatei soliste se odihnește în cimitirul Bolovani din Ploiești. În 2017 s-a stins și mama ei, Eugenia, iar în 2020 a murit și tatăl solistei, Ion Manole. Bărbatul a avut Covid și alte afecțiuni cronice. Ancheta în cazul Mădălinei Manole s-a desfășurat paralel cu situația ostilă din familie. Părinții și fratele regretatei Mădălina Manole i-au adus acuzații grave lui Petru Mircea, dar în 2013, cazul Mădălinei Manole a rămas clasat ca sinucidere. Aceasta a fost decizia magistraţilor, care au hotărât să nu mai redeschidă dosarul morţii artistei. Părinţii cântăreţei au fost cei care ceruseră redeschiderea cazului, nemulțumiți că anchetatorii nu au luat în considerare câteva probe din casa artistei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page