Press "Enter" to skip to content

Scad semnificativ temperaturile, iar bruma şi ceaţa ne strică dimineţile frumoase de toamnă

Temperaturile minime se vor situa între 1 şi 11 grade, cu valori mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, pânã spre -1 grad, dar şi mai ridicate pe litoral şi în deltã pânã spre 12…13 grade. Izolat se va produce brumã în depresiunile intramontane şi în dealurile subcarpatice din sud, iar mai ales spre dimineaţã, pe arii restrânse se va semnala ceaţã îndeosebi în Transilvania.

PROGNOZA METEO 6 septembrie 2022 JOI TARA

Vremea va fi în general frumoasã şi se va încãlzi faţã de ziua precedentã, astfel cã în cea mai mare parte a ţãrii, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri spre searã şi noaptea în nord-estul teritoriului, unde izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, izolat cu uşoare intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 24 de grade, iar cele minime în general între 4 şi 12 grade. Dimineaţa şi noaptea pe alocuri, mai ales în Transilvania se va forma ceaţã.

BUCURESTI

Vremea va fi frumoasã şi normalã termic pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimã va fi de 7…9 grade.

PROGNOZA METEO 6 septembrie 2022 VINERI
TARA
Vremea va fi în general frumoasã şi normalã din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare ziua în nord-estul teritoriului, iar seara şi noaptea în sud şi sud-est, dar numai cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe parcursul zilei în sudul Moldovei, în jumãtatea esticã a Munteniei şi local în Dobrogea, iar spre sfârşitul intervalului în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 24 de grade, iar cele minime de la 2…3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali, pânã la 13…14 grade pe litoral. Dimineaţa şi noaptea pe alocuri, mai ales în centrul ţãrii, va fi ceaţã.
BUCURESTI
Vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri spre searã şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe parcursul zilei. Temperatura maximã va fi de 22…24 de grade, iar cea minimã va fi de 9…11 grade.

PROGNOZA METEO 6 septembrie 2022 SAMBATA
TARA
Vremea se va menţine în general frumoasã, iar valorile termice, comparabile cu cele din intervalul precedent, se vor situa în jurul celor normale. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare pe parcursul zilei în regiunile sudice, iar spre sfârşitul intervalului în extremitatea de nord-vest, însã probabilitatea pentru ploi slabe de scurtã duratã va fi redusã. Vântul va sufla slab şi moderat, trecãtor cu unele intensificãri în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 24 de grade, iar cele minime între 6 şi 13 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei pânã spre 1…2 grade. Dimineaţa şi noaptea, local în centrul ţãrii şi izolat în rest se va forma ceaţã, anunţă ANM.

BUCURESTI
Vremea se va menţine în general frumoasã şi normalã termic. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare ziua, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 21…22 de grade, iar cea minimã de 8…10 grade.

PROGNOZA METEO 6 septembrie 2022 DUMINICA
TARA
Vremea se va rãci în regiunile nordice, iar în rest valorile termice nu vor avea variaţii semnificative faţã de ziua precedentã. În vestul, nordul şi centrul ţãrii vor fi înnorãri temporare şi mai ales pe parcursul zilei, pe arii restrânse, va ploua slab. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorãri noaptea. În zona montanã înaltã în special din nordul Carpaţilor Orientali, trecãtor se pot semnala precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sud-vestul şi estul teritoriului, precum şi la munte, iar pe arii mai restrânse şi în restul zonelor. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 25 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile sudice, iar cele minime în general între 1 şi 11 grade. Dimineaţa şi noaptea pe alocuri se va forma ceaţã.

BUCURESTI
Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 23…24 de grade, iar cea minimã de 9…11 grade.

PROGNOZA METEO 6 septembrie 2022 LUNI, MARTI si MIERCURI
TARA
În prima zi a intervalului valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale, apoi vremea se va încãlzi şi va deveni uşor mai caldã decât în mod obişnuit. Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicatã în vestul şi nord-vestul teritoriului spre finalul perioadei.
BUCURESTI
Vremea va fi predominant frumoasã, iar valorile termice, în special cele diurne se vor situa uşor peste mediile multianuale specifice perioadei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page