Press "Enter" to skip to content

Sărut pasional între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Întâlnire de gradul zero chiar la Chefi la cuțite

Cătălin Scărlătescu este mai fericit ca niciodată. De o bună perioadă de timp celebrul bucătar de la Chefi la cuțite se iubește cu actrița Doina Teodoru care l-a cucerit iremediabil. Deși este destul de discret atunci când vine vorba despre vița personală, dar mai ales cea amoroasă, Cătălin Scărlătescu nu ratează niciun moment să se afișeze cu iubita lui pe rețelele de socializare. Recent, aceasta a postat o poză în care se sărută pasional cu iubita lui chiar în platoul emisiunii Chefi la cuțite.

  • Sărut pasional între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru
  • Imaginea rară cu cei doi amorezi

De o bucată bună de vreme Cătălin Scărlătescu și-a găsit fericirea în brațele Doinei Teodoru. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și se afișează mereu unul în compania celuilalt. Ba mai mult, bucătarul se mândrește cu partenera lui de viață și i se vede sclipirea din ochi atunci când este în preajma ei.

Sărut pasional între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu a anunțat că ediția Chefi la cuțite din această seară este foarte specială. Asta pentru că iubita lui, Doina Teodoru, îi face o surpriză neașteptată și vine să gătească în cadrul emisiunii. Cu această ocazie, bucătarul a sărutat-o pe foc pe femeia vieții lui, a imortalizat momentul și a urcat fotografia pe rețelele de socializare.

‘’Vă dau un sfat: nu pierdeți ediția @chefilacutite din această seară!
O să vedeți voi de ce…
Ne vedem la 20.30, da? 😜’’, a scris Cătălin Scărlătescu pe rețelele de socializare.

Între cei doi amorezi există o diferență de vârstă de 18 ani, dar acesta nu este un impediment în fața iubirii pe care și-o poartă unul altuia. Doina Teodoru are 31 de ani, este din Galați și a participat la iUmor, acolo unde i-a impresionat pe jurați cu glumele sale. Totodată, a câștigat și marea finală a emisiunii, în anul 2017.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page