Press "Enter" to skip to content

S-au despărțit din cauză că el nu voia să se căsătorească. Chiar bunica ei l-a dat de gol: „A zis că el nu se însoară, că…😮”. La 10 ani de la despărțire, Laura Cosoi și Smiley s-au întâlnit față-n față! Ce s-a întâmplat între ei

În urmă cu mai mult de 10 ani, Laura Cosoi și Smiley formau unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste și toată lumea se aștepta la mai mult din partea lor. Chiar să ajungă în fața altarului.

Însă, viața a făcut ca la un moment dat cei doi să pună capăt relației și să meargă pe drumuri separate. Recent, Laura Cosoi a făcut dezvăluiri despre fostul său partener de viață. Se pare că cei doi s-au mai întâlnit chiar și după despărțire.

Laura Cosoi și Smiley, întâlnire după 10 ani de la despărțire! Ce a spus actrița
Chiar dacă au trecut 10 ani de la despărțirea dintre Laura Cosoi și Smiley, se pare că aceștia s-au reîntâlnit. Deși cei doi și-au refăcut viața, actrița a mărturisit că și acum se întâlnește ocazional cu fostul ei iubit.

Laura Cosoi a explicat că ea și Smiley lucrează în cadrul aceleiași agenții de impresariat. Tocmai acesta a fost motivul pentru care cei doi se întâlnesc de multe ori, întâmplător.

„Fiecare are treaba lui. Suntem în aceeași agenție de impresariat, motiv pentru care ne mai întâlnim, în diverse situații, dar nu e nimic ieșit din comun.”, a declarat Laura Cosoi, pentru impact.ro.

De ce nu s-au căsătorit Laura Cosoi şi Smiley
Într-un interviu mai vechi, bunica Laurei Cosoi a spus motivul pentru care cei doi nu ar fi ajuns în fața altarului.

„L-am cunoscut pe Smiley, aici, la noi pe terasă. Am stat de vorbă cu el și mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei când a zis hai să ne căsătorim nu mi-au plăcut însă. A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie și să rămână așa.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page