Press "Enter" to skip to content

S-a tras cortina, o altă mare actriţă a României ne-a părăsit. Cea mai cunoscută bunică din reclamele româneşti a murit

La vârsta de 80 de ani, Sylvia Năstase, una dintre cele mai iubite actrițe ale Teatrului Național București, a plecat din această lume.

S-a mai stins o mare actriță a teatrului românesc, Sylvia Năstase a murit la vârsta de 80 de ani. Ea era cunoscută din producțiile de mare succes de odinioară, dar și ca simpatica bunicuță din spoturile publicitare.

A murit Sylvia Năstase. Se număra printre cele mai iubite actrițe ale Teatrului Național din București, care de altfel a făcut și anunțul, iar în luna februarie a acestui an aniversase 80 de ani. Timp de două decenii, între 1980 și 2006, românii au văzut-o la TNB.

Sylvia Năstase a debutat la Teatru Național cu piesa Gimnastică sentimentală, regizată de N.Al. Toscani, iar cariera și-a încheiat-o cu Povestiri din zona interzisă, în regia lui Tudor Ţepeneag.Aici, a fost distribuită în zeci de roluri cu care a rămas în istoria teatrului românesc. Sylvia Năstase a jucat, de asemenea, și în filme. Dintre acestea amintim Lumini și umbre, Nunta de piatră și Iarba verde de acasă.

Iar cei mai tineri dintre români este posibil să o fi cunoscut din reclamele de televiziune unde a jucat rolul unei simpatice bunicuțe, precum cea la un celebru adeziv folosit pentru protezele dentare, dar și la iaurt.

Vestea tristă conform căreia Sylvia Năstase s-a stins din viață a fost dată de reprezentanții Teatrului Național „I. L. Caragiale” din București pe pagina oficială de Facebook a instituției. Tot aici, a fost anunțat că înmormântarea va avea loc miercuri, 14 iunie, ora 13.00 la Cimitirul Andronache, situat pe Strada Cornișei, nr.77, București.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page