Press "Enter" to skip to content

Rugăciune pe care este bine să o rostești pentru a-ți schimba viața. Îți îndeplinește cele mai mari dorințe

Dacă îți dorești cu adevărat o schimbare în viața ta, se spune că este bine să spui o rugăciune, considerată cea mai puternică pentru îndeplinirea dorințelor. La fel se mai spune că și visele care par imposibile pot deveni realitate, dacă rostești această rugăciune de două ori pe zi.

  • Rugăciune pe care este bine să o rostești pentru a-ți schimba viața
  • Îți îndeplinește cele mai mari dorințe

Nu degeaba se spune că poți să îți schimbi viața cu ajutorul credinței, căci există o rugăciune considerată cea mai puternică pentru îndeplinirea dorințelor.

De aceea, este bine să o rostești de două ori pe zi, dimineața și seară și vei observa că lucrurile la care nu te-ai fi așteptat ți se vor îndeplini.

Rugăciune pe care este bine să o rostești pentru a-ți schimba viața

Această rugăciune a fost gândită de Joseph Murphy și se regăsește în cartea sa „„Puterea extraordinară a subconștientului tău”. Nu este considerată o rugăciune clasică, asta pentru că evidențiază potențialul fiecărui om, dar și încrederea pe care trebuie să o aibă în îndeplinirea viselor.

„Darurile lui Dumnezeu sunt darurile mele. Eu savurez fiecare moment al acestei zile. Cu mine sunt armonia, pacea și belșugul Domnului. Iubirea Dumnezeiască radiază de la mine, binecuvântându-i pe cei ce mă înconjoară. Iubirea Dumnezezeiască mă tămăduiește acum.

Nu mă tem de rău, pentru că Dumnezeu este cu mine. Eu sunt înconjurat mereu de lumina sfântă ce propagă iubire și putere.

Eu afirm, știu, simt și cred convins și pozitiv că puterea iubirii Dumnezeiești ghidează, vindecă și are grijă de toți membrii familiei mele și de toți cei, pe care-i iubesc. Eu îi iert pe toți și împrăștii sincer iubirea Dumnezeiască, pacea și bunăvoința către toți oamenii, indiferent unde nu s-ar afla.

În centrul ființei mele domnește pacea, pacea de la Dumnezeu. În această liniște eu simt iubirea, puterea și cârmuirea Domnului. Eu sunt orientat într-un mod Dumnezeiesc în toate căile mele. Eu sunt propagatorul iubirii, adevărului și frumuseții Dumnezeiești. Eu simt cum prin mine curge râul Dumnezeiesc al lumii.

Eu știu că toate problemele mele se vor dispersa în mintea Domnului. Căile Domnului sunt căile mele. Cuvintele pe care le rostesc ajung acolo unde le trimit. Eu mă bucur și ridic la ceruri recunoștința mea, conștientizând că voi primi răspuns la rugăciunea mea. Cu siguranță, așa va fi.”

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page