Press "Enter" to skip to content

Roxana și Paul de la Mireasa, sezonul 6, din nou împreună. Foștii concurenți s-au despărțit în urmă cu câteva luni. Cum s-au afișat, după ce s-au împăcat

Roxana și Paul de la Mireasa formează, din nou, un cuplu. După ce, în urmă cu câteva luni, au decis să se despartă, cei doi par că au revenit la sentimente mai bune și s-au afișat împreună de curând. Zvonuri despre o posibilă împăcare au tot existat în această perioadă, pe care le-au confirmat prin intermediul unei postări de pe Instagram.

  • Roxana și Paul de la Mireasa, sezonul 6, din nou împreună
  • Foștii concurenți s-au despărțit în urmă cu câteva luni
  • Cum s-au afișat, după ce s-au împăcat

Roxana și Paul au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri pe când se aflau în casa Mireasa, iar fanii au fost surprinși atunci când cei doi au dat de înțeles că nu mai sunt împreună.

De curând, foștii concurenți s-au afișat, din nou, împreună, fiind prima apariție după ce au spus că nu mai formează un cuplu.

Roxana și Paul de la Mireasa, sezonul 6, s-au împăcat

Zvonuri despre posibila împăcare dintre cei doi a existat și înainte, asta pentru că, Roxana a dat de înțeles că au revenit la sentimente mai bine, după ce și-a schimbat numele de fată de pe Instagram în cel al fostului concurent.

În urmă cu o zi, pe Instagram, cei doi au postat o imagine în care apar împreună. Paul este cel care a distribuit imaginea, care mai apoi a fost postată și de Roxana pe InstaStories. Cei doi au ales și o melodie cu un mesaj special: „That’s Amore”.

Fosta concurentă de la Mireasa a fost cerută în căsătorie în Italia, la Colosseum

Cei doi s-au logodit în Italia, iar momentul a fost unul cu totul neașteptat, mai ales că Roxana nu a bănuit că Paul plănuiește să facă următorul pas.

Despre acest moment, fosta concurentă își aduce aminte cu drag, spunând că a fost emoționant, chiar dacă Paul a pus la cale o farsă, pentru a o face pe geloasă. Cei doi recunoașteau că sunt mai posesivi și că uneori apar discuții în contradictoriu din acest motiv.

„Mi-a făcut o farsă, o gelozie că m-am uitat la cineva și eu am luat-o de bună. (…) Uneori e prea multă nepăsare, uneori prea face miștouri, glume. (…) Uneori aș vrea să fie serios și alteori aș vrea să fie glumeț, cum e el de obicei. În ultima vreme, în casă era foarte serios”, spunea Roxana, la Xtra Night Show.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page