Press "Enter" to skip to content

Regina Elisabeta, sub supraveghere medicală. Medicii sunt îngrijorați de starea ei de sănătate

„În urma evaluărilor din această dimineață, medicii Reginei sunt îngrijorați de starea de sănătate a Majestății Sale și au recomandat să rămână sub supraveghere medicală”, a transmis Palatul Buckingham, potrivit BBC.

Membrii familiei au fost informați imediat.

Toţi cei patru copii ai Reginei Elizabeth II, Prinţul Charles, Prinţesa Anne, Prinţul Andrew şi Prinţul Edward, sunt acum cu ea la Castelul Balmoral. De asemenea, nepotul ei, Ducele de Cambridge se află lângă suverană.

Alți șapte membri ai familiei regale au ajuns cu un avion la Aberdeen și se îndreaptă spre Balmoral. Între pasageri: Ducele de Cambridge, Ducele de York şi Contele şi Contesa de Wessex. Ducii de Sussex nu se află între aceştia, potrivit BBC.

Ducele şi ducesa de Sussex, care se află în mijlocul unei vizite planificate în Marea Britanie, vor călători în Scoţia, a declarat un purtător de cuvânt al cuplului, scrie The Guardian, citat de News.ro.

Ducesa de Cambridge a rămas la Windsor, în timp ce Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis sunt în prima zi la noua lor şcoală, a transmis Palatul Kensington.

Miercuri, regina a fost nevoită să anuleze o întâlnire virtuală planificată cu miniştrii de rang înalt, după ce a fost sfătuită de medici să se odihnească.

Cu o zi înainte, ea a fost fotografiată în timp ce o numea pe Liz Truss în funcţia de prim-ministru al ţării, la Castelul Balmoral.

O sursă de la Buckingham a minimalizat speculaţiile potrivit cărora monarhul ar fi suferit o cădere.

Truss a declarat că întreaga ţară va fi profund îngrijorată de această veste.

„Gândurile mele – şi ale oamenilor din întreg Regatul nostru Unit – sunt alături de Majestatea Sa Regina şi de familia sa în aceste momente”’, a spus ea.

Cu câteva minute înainte ca Palatul Buckingham să facă anunțul privind starea de sănătate a reginei, premierul Liz Truss a primit un bilet în care era informată de situație în timp ce se afla la ședința Camerei Comunelor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page