Press "Enter" to skip to content

Regina chirurgiei estetice a cheltuit peste 110.000 de lire pe intervenții! Cum a ajuns să arate

„Mama operațiilor estetice”, apariție surprinzătoare pe internet.

Pozele cu influencerul de pe Instagram, Tara Jayne McConachy au făcut înconjorul internetului în această săptămână. Aceasta a devenit virală în momentul în care au apărut fotografii din momentul când a ieșit la prânz cu mama ei în Melbourne.

Este o apariție surprinzătoare, întrucât Tara nu este fotografiată aproape niciodată în afara pozelor postate pe rețelele de socializare sau a aparițiilor sale în cadrul emisiunilor televizate. În vârstă de 33 de ani, Tara a crescut în orașul Perth din Australia de Vest. S-a mutat la 20 de ani la Melbourne pentru a lucra ca asistentă.

Tara Jayne McConachy a cheltuit o mică avere pentru intervențiile estetice 

Tara Jayne McConachy a cheltuit peste 110.000 de lire pentru nenumăratele proceduri pe care le-a suferit de-a lungul timpului. Tânăra de 33 de ani a ajuns la bisturiu de mai multe ori. Are la activ inclusiv cinci măriri de sâni, implanturi la nivelul feselor și șase operații la nivelul nasului. Tara McConachy este subnutrită, având o greutate de doar 45 de kilograme. Acesteia i se interzice cu desăvârșire să mai fie operată în Australia din cauza aspectului ei extrem.

Ea a dezvăluit motivul pentru care a suferit toate aceste intervenții pentru a arăta ca o păpușă. Tara a susținut că „păpușile sunt perfecte”, iar ea vrea să ajungă la perfecțiune. Cu toate acestea, a adăugat că nu își dorește să arate ca o păpușă Barbie datorită faptului că este brunetă. În schimb, vrea să-și creeze propriul brand personal.

În timpul unui interviu pe care l-a acordat unei televiziuni din Australia, Tara a spus că a vizitat un medic la fiecare două luni pentru a-și menține aspectul și, de asemenea, a cheltuit mii de dolari pe an pe tratamente nechirurgicale.  

De curând, Tara McConachy și-a făcut cont și pe platforma cu conținut pentru adulți, Onlyfans. Ea cere 25 de dolari pentru un abonament lunar și în trecut a spus că a câștigat 10.000 de dolari în primele zile.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page