Press "Enter" to skip to content

Reghecampf a intrat în direct, Anamaria Prodan a cedat: ce i-a spus despre pictorialul cu noua parteneră

Anamaria Prodan, dialog cu Laurențiu Reghecampf

Antrenorul Universității Craiova a acceptat să intre în direct la emisiunea la care participa impresara, iar dialogul a fost unul scurt.

Reghecampf a cerut să-i fie respectată viața privată, moment în care Anamaria Prodan a răbufnit și a făcut referire la pictorialul pe care antrenorul l-a făcut alături de noua sa parteneră, Corina Caciuc.

„Păstrează-ți decența și fii mulțumit că ai avut oportunitatea să intri în direct la acest post, unde eu sunt patroană. Dar să-ți fie rușine pentru tot ce ai făcut cu viața ta în ultimii trei ani și tot ce ai făcut acestei familii!

Nu faci decât să-ți câștigi ura copiilor tăi cu acest pictorial pe care trebuie să-l ai alături de toți copiii tăi, nu alături de această domnișoară care ne terorizează de 3 ani! Ai transferat banii noștri din conturile noastre în conturile domnișoarei. Dacă nu era averea mamei mele, Anamaria și copiii ei erau în stradă acum.

Foarte frumos pictorialul, dar ai uitat de Sfântul Nicolae, ai trimis bani copilului prin șofer. Ai spus că nu vrei să-l vezi, că îți aduce COVID!”, i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, la Realitatea Plus.

Anamaria Prodan: „M-a sunat băiatul de 13 ani plângănd. Pe Reghecampf nu-l interesează soarta lui”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format un cuplu timp de mai mulți ani, iar speculațiile care au apărut în presă în ultimul timp cum că relația lor s-a deteriorat s-au dovedit într-un final a fi adevărate.

Impresara îl acuză pe antrenorul Universității Craiova că nu se interesează aproape deloc soarta băiatului de 13 ani pe care îl au împreună.

„Nu, noi nu am divorțat. Nici măcar primul termen nu a fost stabilit (n.r. Anamaria Prodan a aflat ulterior că primul termen al divorțului este 7 februarie 2022). Băiețelul meu m-a sunat azi plângând.

Are 13 ani. A zis: ‘Uite ce a făcut tata’. Nici greață nu am simțit. Am realizat că toată bunătatea mea și toată dorința mea de a nu expune familia asta a ajuns să fie călcată în picioare de presă, în primul rînd, cu ajutorul soțului meu, Laurențiu Reghecampf.

Nu am putut decât să-i trimit mesaj și să-l felicit. Nu îl interesează dacă trăiește sau ce face copilul meu. Îi mai trimite câte 100 de euro. A considerat că 25 de milioane de lei vechi sunt suficienți și nu a crezut că trebuie să vină să-l îmbrățișeze măcar.

Cred că suferința copilului meu este atât de mare încât Reghecampf să înțeleagă că relația se poate termina, dar relațiile nu trebuie făcute public. Lumea trebuie să știe că nu-l interesează ce face copilul. Îl rog să-l ia când sunt plecată din țară. Spune că îi e frică să nu ia covid și așa mai departe. A spus despre fete, pe care le-a crescut de la 5 ani, că nu sunt fetele lui.

Îl iertam în lacrimi, explicându-i că tot ce se construiește în lumea asta este familia. Nu văd decât niște fotografii cu mine în presă pe care le are doar soțul meu și atât. Fotografiile lui cu amanta sunt jenante. Îl batjocorești sistematic pe acest copil. De doi ani nu mi-am luat avocat și am acceptat orice ordonanță.

Este dorința femeii alături de el să facă pictoriale. El a amenințat multe persoane care au avut fotografii sau videoclipuri cu ea. L-am salvat să nu i se facă dosar penal. Bărbatul de care m-am îndrăgostit era matrița perfectă. Cineva trebuie să-l oprească. Acel cineva trebuie să fiu eu. Cât de mic poate fi un bărbat!”, a declarat Anamaria Prodan, joi seară, la Realitatea Plus.

More from Fără categorieMore posts in Fără categorie »

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.