Press "Enter" to skip to content

Recunoşti fetiţa din imagine? Astăzi este una dintre româncele celebre în întreaga lume. Face furori!

Este una dintre cele mai cunoscute artiste românce, care s-au făcut remarcate și în afara granițelor țării. Puțini știu însă cum arăta când era mică. Tu reușești să îți dai seama cine este copila din imagine? Avea doar 5 ani, iar fotografia a fost realizată în orașul său natal. 

Care este povestea fetiței de 5 ani din imagine

La momentul realizării fotografiei principale a acestui material, fetița din imagine avea doar 5 anișori. Se afla pe atunci în Constanța, locul în care s-a și născut. A ales mai târziu să se mute la București, pentru a urma o carieră în industria muzicală – și a reușit, devenind una dintre artistele internaționale în top.

Îți poți da seama cine este copila din imagine, pe baza trăsăturilor fizice pe care le prezintă? Nu s-a schimbat mult. Forma sprâncenelor a rămas la fel, ochii de asemenea. Chipul său pare că nu și-a pierdut din amintirile de odată. Poate astăzi o schimbă doar machiajul și părul vopsit.

Cum s-a mutat Alexandra Stan la București

Dacă nu ai ghicit încă despre cine este vorba, îți spunem noi: Alexandra Stan. Cântăreața născută în Constanța a urmat studiile Liceului Teoretic Traian și a absolvit Facultatea de Management Andrei Șaguna. Nu a făcut niciun curs în muzică, însă a știut că pe aici va fi drumul său.

Tânăra de 35 de ani s-a mutat în București pentru a-și realiza marele vis, în urmă cu mulți ani. Și a reușit, fiindcă astăzi nu este cunoscută doar la nivel național. Alexandra Stan este una dintre puținele artiste din România care organizează concerte și în afara hotarelor țării.

Ce drame a trăit pe plan personal

Dacă pe plan profesional s-a bucurat de mare succes, în viața personală nu a dus-o deloc lin. În anul 2013, Alexandra Stan a trecut prin clipe de groază, după ce a fost bătută de fostul iubit Marcel Prodan, care-i era și impresar la vremea respectivă.

Agresiunile au fost atât de crunte încât cântăreața a avut nevoie de spitalizare, motiv pentru care și-a anulat toate concertele. Marcel Prodan a înșelat-o pe cântăreață și din punct de vedere financiar, lucru pe care artista l-a făcut public în fața întregii țări.

Cum s-a mutat Alexandra Stan la București

Alexandra Stan își dorește să fie mamă, însă mulți dintre potențialii săi parteneri o privesc drept un trofeu mai degrabă decât drept iubită. Acesta este motivul pentru care, în prezent, potrivit spuselor ei, nu are partener. Se concentrează mai mult pe muncă.

A recunoscut însă că succesul profesional a venit, în cazul său, la pachet cu depresie. În fața publicului, cântăreața se simte lipsită de încredere și se confruntă deseori cu anxietate. Alexandra Stan a mărturisit că face tot ce poate pentru a-și reveni din acest punct de vedere.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page