Press "Enter" to skip to content

Răsturnare de situație în cazul lui Carmen Șatran

Carmen Șatran, studenta care a ucis și tranșat un bărbat, rămâne după gratii, chiar dacă Judecătoria Gherla a decis, pe fond, că aceasta poate fi eliberată condiționat. Tribunalul Cluj a admis contestația Parchetului imediat după Paște.

Răsturnare de situație în cazul lui Carmen Șatran. Aceasta nu va fi eliberată condiționat și vă rămâne, în continuare, în penitenciar. A fost condamnată la 19 ani și 8 luni de închisoare pentru crimă, după ce în 2009 a ucis un bărbat.

Carmen Șatran rămâne după gratii. Decizia magistraților

În primă fază, Judecătoria Gherla hotărâse că studenta criminală din Timișoara poate fi eliberată. Parchetul a făcut, însă, contestație, iar magistrații de la Tribunalul Cluj au admis-o.

Admite contestaţia formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla împotriva sentinţei penale nr. 267/14.03.2022 a Judecătoriei Gherla, pe care o desfiinţează integral şi rejudecând: Respinge, ca nefondată, propunerea Comisiei pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Gherla de liberare condiţionată a condamnatei S.C., aflată în Penitenciar Gherla”, a decis Tribunalul Cluj, miercuri, 27 aprilie.

Carmen Șatran (fostă Bejan) poate cere din nou eliberarea condiționată pe data de 1 iulie 2022.

Criminalii și-au refăcut viețile după gratii

Carmen și Sergiu, foști iubiți, care au ucis și tranșat un bărbat în camera lor de cămin, din Timișoara, au reușit să își refacă viață amoroasă în spatele gratiilor. Carmen Bejan și-a unit destinul cu al lui Șatran Claudius, pe care l-a cunoscut chiar în pușcărie, iar Sergiu Florea s-a însurat în 2015 cu o frumoasă ucraineancă, Inna Kalioglo.

Sergiu Florea a fost condamnat în 2009 la 19 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea și tranșarea unui om, la fel ca și complicea lui, studenta criminală Carmen Bejan (actualmente Șatran).

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page