Press "Enter" to skip to content

Răsturnare de situație în cazul crimei de la Bran! ”I-ar fi făcut vrăji!” | Ce au găsit anchetatorii în casa criminalului

O scrisoare suspectă ar putea fi cheia anchetei în cazul dublei crime de la Bran.

Procurorii au găsit în casa presupusului criminal o bucată de hârtie în care individul își explică fapta oribilă. 

În plus anchetatorii au solicitat expertize ADN, în baza unor probe descoperite, pentru a stabili dacă suspectul a avut și un complice. 

Procurorii susțin că biletul găsit în casa principalului suspect a fost scris după comiterea crimelor. 

”Face referiri la divinitate, în mai multe rânduri. Invocă că i s-ar fi făcut vrăjitorii și că persoanele pe care le-a ucis i-ar fi făcut vrăji. Conținutul pe care îl cuprinde, el folosește timpul trecut, ceea ce pe mine personal mă duce cu gândul că a fost scris postfactum”, declară Radu Adrian, prim procuror Parchetul Tribunalului Brașov.

Anchetatorii iau în calcul și ipoteza unui al doilea suspect, după ce în locuința victimelor au fost descoperite amprente și urme de încălțăminte ale unei persoane necunoscute. 

”Acum 2 ani a vrut să-l omoare pe tatăl lui. I-am zis, măi Daniele, nu face prostia asta! Eu cred că el nu mai era normal… 

Nu s-a întâmplat la noi în sat așa ceva, nici în Brașov, să spargă ușa și să-i omoare! Nu pot să îmi imaginez, când am auzit ce s-a întâmplat am rămas trăsnită!”, spune o săteancă. 

Cei doi soți vor fi conduși pe ultimul drum vineri. 

”Noi am evitat mereu certurile și mama ne-a spus mereu să-l lăsăm, probabil el nu a mai putut să aștepte și ceea ce spune el, cu problemele psihice, nu cred așa ceva! Tot ce face el acum e doar că se preface”, spune fratele victimei. 

Autorul crimei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat de violare de domiciliu și omor calificat. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page