Press "Enter" to skip to content

Radu și Ana Sîrbu, despre unul dintre cele mai dificile momente din relația lor: „A fost un adevărat test de rezistență pentru noi ca și cuplu”

Radu Sîrbu, ex-O-Zone, și soția lui, Ana, vor aniversa 21 de ani de căsnicie în septembrie 2022. Împreună au trei copii, două fiice și un fiu, Anastasia Dalia, Eva Maria și David Nicholas. Într-un interviu oferit recent, perechea a vorbit despre cele mai grele provocări întâmpinate în cei 24 de ani de relație.

Radu și Ana Sîrbu, despre unul dintre cele mai dificile momente din relația lor: „A fost un adevărat test de rezistență pentru noi ca și cuplu”

„Înainte de copii, cred că cea mai dificilă perioadă pentru noi a fost perioada O-Zone. Așteptările și turneele interminabile la care se adăugau numeroasele fane gata să facă orice pentru a capta atenția. Evident că existau momente de gelozie. Au existat certuri și perioade tensionate, pe care nu credeam că o să le depășim. Erau momente când părea cel mai logic să o luam pe drumuri separate”, a declarat Ana pentru Playtech.

„Un alt moment foarte dificil care ne-a testat ca și cuplu cred că a fost cea de-a treia sarcină. Atunci am fost testată pozitiv pentru Listerioză, care poate duce la moarte fetală intrauterină și apariția defectelor congenitale la copil… A fost un adevărat test de rezistență pentru noi ca și cuplu”, a mai spus.

„A fost o perioadă de coșmar. Eram testată săptămânal. Am fost nevoită iau doze uriașe de antibiotice. Nu mai vorbesc de faptul că sarcina în sine îmi punea viața în pericol, având un uter proaspăt cicatrizat de la cezariana anterioară”, a continuat.

„Practic riscam să mi se rupă uterul și să nasc un copil cu probleme majore sau și mai grav. Țin minte că tensiunea era atât de mare încât plângeam non-stop și nu ne înțelegeam mai deloc. Dar cred că anume aceste perioade sunt cele care te călesc și testează acel «la bine și la greu” promis odată”, a completat.

Întrebați dacă relația lor a fost vreodată pe muchie de cuțit, Ana a adăugat: „Ar fi o ipocrizie să spun că nu. Da, absolut!  Am căutat o perioadă ajutor din exterior, inclusiv consiliere pentru cupluri. De multe ori simțim că în cei 24 de ani am epuizat toate metodele și resursele pentru a depăși anumite situații”.

Sunt căsătoriți civil de aproape 21 de ani, însă nu și religios. Și-au dorit să facă nunta în 2019, însă au fost nevoiți să o amâne din cauza pandemiei.

„Singurele poze pe care le avem în calitate de mire & mireasă au fost făcute pentru reviste, pentru că noi în ziua în care ne-am căsătorit am avut martori un cuplu de prieteni și nu aveam bani nici de inele, motiv pentru care nici nu le-am avut”, a mai spus Ana.

„Nu ne-am dorit niciodată o nuntă clasică cu sute de invitați. Noi vedem nunta noastră o petrecere undeva pe malul unui lac sau poate pe o plajă cu câțiva prieteni, oameni apropiați și copiii noștri alături”, a completat Radu.

 

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page