Press "Enter" to skip to content

Prognoza meteo. Când va cădea prima ninsoare în Bucureşti

Meteorologii Accuweather au anunţat deja când vor cădea primii fulgi de zăpădă în Capitală. Temperaturile vor scădea până la -1 grad.

Prognoza meteo.Toamna se anunţă una blândă, cu temperaturi ridicate, astfel că primii fulgi de nea de anul acesta  din Capitală se lasă un pic aşteptaţi.

Prognoza meteo. Când cad primii fulge de zăpadă în Bucureşti

Potrivit meteorologilor Accuweather, site specializat în prognoze meteo care publică informații cu privire la starea vremii din întreaga lume, prima ninsoare în Bucureşti va cădea în jurul datei de 4 decembrie. În acea zi, temperatura minimă va fi de -1 grad Celsius, iar maxima, de 3 grade.

Cum va fi vremea în următoarele zile

Marţi, vremea va fi rãcoroasã în nordul, centrul şi estul ţãrii, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale specifice perioadei. Cerul va fi variabil, temporar cu unele înnorãri şi ploi slabe pe parcursul zilei, local în Moldova şi pe arii restrânse în Transilvania, Muntenia şi Dobrogea.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în regiunile estice şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 17 şi 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 şi 15 grade, mai scãzute în zonele depresionare, pânã spre 3 grade în estul Transilvaniei. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, în special din centrul teritoriului izolat se va semnala ceaţã.

În BUCURESTI, vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în a doua parte a zilei, însã probabilitatea de ploaie va fi redusã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar minima de 9…12 grade.

MIERCURI, vremea se va încãlzi în toate regiunile. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în nordul ţãrii şi la munte, dar numai pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe de scurtã duratã. Noaptea, înnorãrile se vor accentuat treptat în vest şi nord-vest, unde mai ales spre dimineaţã vor fi averse locale posibil însoţite de descãrcãri electrice.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã unde în a doua parte a intervalului se vor atinge viteze de 60…80 km/h, şi pe arii restrânse şi în Câmpia de Vest şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 şi 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 şi 19 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, pânã spre 6 grade. Dimineaţa, în zonele joase, în special din Transilvania vor mai fi condiţii de ceaţã.

Vremea în BUCURESTI se va menţine frumoasã şi se va încãlzi uşor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 26…27 de grade, iar cea minimã de 12…14 grade.

JOI, vremea va continua sã se încãlzeascã, mai semnificativ în sud-vestul şi sudul ţãrii, unde va deveni cãlduroasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în regiunile vestice, centrale şi nordice, precum şi în zonele de munte, unde vor fi averse locale şi descãrcãri electrice.

Izolat vor fi condiţii pentru cãderi de grindinã şi cantitãţi de apã însemnate. Vântul va continua sã prezinte intensificãri în zonele montane, cu viteze mai mari pe creste, iar local şi temporar şi în restul teritoriului, în special asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 24 şi 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 şi 22 de grade.

În BUCURESTI vremea va continua sã se încãlzescã, devenind cãlduroasã, cu o temperaturã maximã de 32…33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, trecãtor cu unele intensificãri pe parcursul zilei. Temperatura minimã va fi de 15…18 grade.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page