Press "Enter" to skip to content

Profetia sumbra a Parintelui Arsenie Boca: Lumina si vointa divina vor fi amenintate de hidra rasuflatoare

Parintele Arsenie Boca este considerat “Sfantul Ardealului”. Preotul spunea in predicile sale, ca aproape intreaga omenire isi va pierde speranta in lupta care se apropie. Profetia marelui duhovnic ar fi fost citita dintr-o carte adusa de la muntele Athos.

Potrivit acestor previziuni, amenintarea hidrei cu rasuflarea otravitoare va incerca sa impiedice lumina si vointa dumnezeiasca. Parintele Arsenie a indemnat credinciosii sa infrunte cu intelepciune aceasta amenintare, garantandu-le ca intelepciunea le va fi data pentru a rapune Raul. El a avertizat ca spurcaciunea va fi prezenta peste tot in jurul lor, inclusiv in locuri precum serviciul, magazinele, institutiile statului si politica.

Parintele Arsenie Boca a facut previziuni cutremuratoare despre pierderea sperantei oamenilor. El a atras atentia ca doar cei care isi pastreaza credinta adevarata vor fi salvati si vor avea parte de Slava lui Dumnezeu. Cu toate acestea, preotul a avertizat ca multi oameni vor pleca din tara si doar putini se vor intoarce. Romania va fi, conform proorociei, inconjurata de flacari, ceea ce va face imposibila intoarcerea celor care doresc sa se reintegreze in societatea romaneasca.

Inca o prevestire tulburatoare a parintelui Arsenie Boca se refera la vremurile grele care vor urma. El a afirmat ca Dumnezeu ingaduie toate acestea si ca toata lumea va suferi consecintele, indiferent de statutul lor. Parintele a atras atentia ca se vor impune impozite, taxe si alte ingradiri care vor afecta intreaga populatie. Vor fi luate totul, inclusiv bunurile si libertatea oamenilor.

Una dintre cele mai infricosatoare prevestiri ale parintelui Arsenie Boca se refera la distrugerea Bucurestiului. Doua sotii de preoti au povestit ca au fost martore la o discutie dintre Arsenie Boca si o femeie din Bucuresti. Acesta i-a spus femeii ca Bucurestiul s-a ouat de doua ori, referindu-se la bombardamentele din trecut. Cu toate acestea, el a avertizat ca atunci cand se va oua a treia oara, Bucurestiul va fi sters de pe fata pamantului din cauza pacatelor care vor forfoti in oras.

Previziunile parintelui Arsenie Boca au ramas in istorie si au fost si sunt in continuare cercetate si analizate. Acestea aduc un mesaj puternic de responsabilitate si incredere in Dumnezeu. Credinciosii sunt indemnatii sa se pregateasca spiritual si sa isi pastreze credinta adevarata in fata provocarilor si amenintarilor lumii contemporane. Este important ca fiecare persoana sa isi asume rolul sau si sa lupte impotriva raului din lume, tinandu-se de valorile si principiile morale. Numai astfel se poate spera la o lume mai buna si la mantuirea sufletelor noastre.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page