Press "Enter" to skip to content

Produsul Lidl care se vinde cu doar 1,59 de lei. Dacă vrei să profiți de ofertă trebuie să te grăbești. Stocul este limitat

Lidl este magazinul preferat al românilor. Săptămână de săptămână, oamenii se pot bucura de oferte și reduceri semnificative pentru unele dintre cele mai adorate produse. Află care este produsul cate se vinde cu mai puțin de 2 lei.

Lidl este unul dintre magazinele favorite ale românilor, iar acest lucru se datorează faptului că marele retailer oferă în mod constant reduceri uriașe pentru cele mai iubite produse. Începând cu data de 19 octombrie 2023 intră în vigoare noua ofertă Lidl. Așadar, mai multe produse, care în mod normal au prețuri destul de mari, vor putea fi achiziționate mult mai ieftin. Unele dintre aceste produse vor putea fi cumpărate chiar și cu mai puțin de 2 lei, însă trebuie să vă grăbiți, deoarece stocul este limitat.

Săptămânal, Lidl aduce reduceri la diverse produse, iar în data de 19 octombrie 2023, românii se vor putea bucura de oferte uriașe. Printre acestea se numără unele alimente cu prețuri mai mici, printre care se remarcă și un produs care poate fi achiziționat la doar 1,59 de lei pentru fiecare 100 de grame. Acest produs este Family Mix Grill de la Agricola. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont că stocul este limitat. Cu toate că prețul este foarte avantajos, acesta nu este singurul articol redus, mai ales dacă aruncăm o privire la rafturile de carne și mezeluri.

De exemplu, puteți achiziționa salamul Sinaia feliat de la Cămara Noastră cu numai 4,99 lei, în loc de prețul inițial de 5,99 lei. Cu aceeași sumă, puteți obține și mușchiul file afumat și feliat de la același producător. În lista ofertelor Lidl se află și gâsca proaspătă cu organe, care costă doar 3,99 lei pentru fiecare 100 de grame. De asemenea, cârnații grill de porc se numără printre produsele din carne cu preț redus, trecând de la 12,99 lei la 10,99 lei.

Începând cu ziua de joi, 19 octombrie 2023, vă invităm să consultați catalogul Lidl, unde veți găsi toate ofertele actuale ale magazinului. Printre acestea, a mai ieșit în evidență și iaurtul cu fructe Milbona, disponibil în diverse arome precum căpșuni, vișine, piersică sau fructul pasiunii, toate la un preț special de doar 1,99 lei. De la același producător, pachetul de Cheddar roșu beneficiază de o reducere de 26%, astfel încât acum îl puteți achiziționa la doar 10,99 lei. În categoria produselor lactate, iaurtul grecesc Olympus, cu un conținut de 10% grăsime și o greutate de 900 de grame, este disponibil la doar 9,79 de lei. Vă rugăm să rețineți că stocul acestor produse este limitat.

De asemenea, vă așteaptă o reducere de 4 lei la fileul de somon norvegian afumat la cald, produs de Nautica, prețul său actual fiind de 15,99 lei, în loc de 19,99 lei. Salamul italian de la Pikok are, de asemenea, o reducere de 25%, astfel încât acum poate fi achiziționat la doar 8,99 lei. În plus, șunca Praga de la același producător are un preț de 11,49 lei, fiind redusă cu 11%. De asemenea, vă aducem la cunoștință că un alt produs cu o reducere semnificativă este uleiul rafinat de floarea-soarelui de la Boniflor, pe care îl puteți achiziționa la doar 4,59 lei. Vă avertizăm că și în acest caz, stocul este limitat, deci ar trebui să vă grăbiți pentru a profita de aceste oferte.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page