Press "Enter" to skip to content

Primul incident la casa lui Traian Băsescu după ce SPP l-a lăsat fără pază: „Petrov, achită-ţi datoriile!”/ Traian Băsescu: Nu mă tem! Este o campanie masivă de compromitere

Traian Băsescu a fost externat şi a revenit în ţară pentru a-şi ajuta familia să evacueze casa de la RAAPPS după ce regia decis să-l lase fără reşedinţă ca urmare a deciziei ICCJ că a colaborat cu Securitatea. Fostul preşedinte a fost lăsat şi fără pază de la SPP, iar vineri a apărut şi primul incident la casa familiei Băsescu.

Primul incident la casa lui Traian Băsescu după ce SPP l-a lăsat fără pază. Un bărbat care susţine că a dus valize cu bani la fratele lui Traian Băsescu, Mircea, a mers vineri dimineaţă la casa familiei lui Traian Băsescu şi a scris cu vopsea roşie pe gardul locuinţei „Petrov, achită-ţi datoriile!”.

Cel care a vandalizat poarta fostului președinte este un lider politic, care a avut legături cu fratele lui Traian Băsescu. Marian Căpățînă a fost condamnat în același dosar cu Mircea Băsescu, acuzat de instanță că a fost intermediarul șpăgii dintre Mircea Băsescu și clanul lui Bercea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page