Press "Enter" to skip to content

Primele imagini de la priveghiul Ronei Hartner. Sora și fratele regretatei artiste sunt copleșiți de durere

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns în România și a fost depus la capela Cimitirului Bellu. Fratele și sora Ronei Hartner sunt copleșiți de durere și își iau „adio” de la artistă. Iată primele imagini cu fratele și sora Ronei Hartner de la priveghiul regretatei artiste.

Rona Hartner s-a stins din viață pe data de 23 noiembrie 2023, lăsând în urma ei durere și lacrimi. Sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței a ajuns la Capela Cimitirului Bellu, iar familia, colegii ei de breaslă și oamenii care iubit-o își pot lua rămas bun de la ea până vineri, ora 12:00. Imaginile surprinse de fotoreporterii Spynews și Click! îi înfățișează pe fratele și sora Ronei, care plâng moartea actriței, care a decedat la doar 50 de ani.

Primele imagini de la priveghiul Ronei Hartner

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner se află în aceste momente la capela Cimitirului Bellu, unde mai rude și apropiați ai actriței au venit pentru a-și lua „adio”. Printre cei veniți să o plângă pe Rona, se află și sora Rina Hartner și fratele, Reon. Ambii sunt îngenuncheați de durere la căpătâiul sicriul în care odihnește trupul îndrăgitei Rona Hartner, notează Spynews.

A fost dorința artistei să fie îngropată la Cimitirul Bellu Catolic, acolo unde se află înmormântat și tatăl ei.

Sora regretatei actrițe s-a ocupat de pregătirile pentru înmormântare. În urmă cu câteva zile, aceasta a organizat și un priveghi în Franța, unde apropiații ei au mers pentru a-și lua rămas-bun.

La capela cimitirului Bellu Catolic este programat, joi, și un moment al Fanfarei 10 Prăjini, care va cânta un marș funerar în memoria regretatei artiste. Rona va fi va fi îngropată vineri 1 decembrie, alături de străbunicii, de bunicii dar și de tatăl ei, care a decedat în urmă cu șapte ani. Înmormântarea Ronei Hartner va avea loc în ziua de vineri, 1 Decembrie 2023, de la ora 12.00, notează Click!.

Ce rugăminte i-a adresat Rona Hartner unei prietene apropiate, înainte de a muri

Raluca Andreea Andrei, una dintre prietenele de suflet ale Ronei Hartner, a avut ultima discuție cu regretata actriță cu doar o săptămână înainte să moară. Artista a rugat-o să-i facă rost de o perucă, convinsă fiind că va câștiga această luptă grea. Rona Hartner începuse nou tratament pentru cancer și păstra un spirit optimist, deși știa că terapia este agresivă și își va pierde părul.

„Rona era într-o stare bună acum șapte zile. Era optimistă, cum era ea, nu gâfâia, vorbea normal. M-am și mirat, pentru că știam că avusese metastaze și la plămâni.

Mi-a cerut să-i fac rost de o perucă, pentru că a început un tratament nou pentru metastazele de la creier și va avea nevoie de această perucă după tratament. Era un tratament mai agresiv și rămânea fără păr.

Nici prin gând nu-i trecea, deci, să moară! Dar, deloc! Ea a crezut tot timpul că va învinge cancerul și de această dată! Avea o voință în ea să trăiască, incredibilă!

Mi-o aduc aminte la ultima prezentare, din mai, la Liza Panait, ea venise cu Sumalya, fiica ei. Vroia să o pregătească și pe ea de scenă, parcă știa sărăcuța că va pleca din această lume’, a povestit Raluca, potrivit click.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page