Press "Enter" to skip to content

Primele imagini de la priveghiul Ronei Hartner! Fratele și sora cântăreței, îngenuncheați de durere

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns de curând în România. Acum avem și primele imagini de la priveghiul regretatei actrițe! Fratele și sora cântăreței sunt îngenuncheați de durere!

  • Fotografii de la priveghiul Ronei Hartner
  • Trupul neînsuflețit al artistei a ajuns la capelă

Rona Hartner s-a stins din viață pe data de 23 noiembrie 2023 și a lăsat multă durere în urma ei. Sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței a ajuns la Capela Cimitirului Belu, iar colegii ei de breaslă și oamenii care cunoscut-o și au apreciat-o își pot lua rămas bun de la ea până vineri, ora 12:00.

Primele imagini de la priveghiul Ronei Hartner

Paparazzii Spynews.ro, site-ul numărul 1 de știri mondene din România, sunt prezenți la Capela Cimitirului Belu, acolo unde se află sicriul regretatei actrițe Rona Hartner. Avem și primele imagini de la priveghiul cântăreței.

 

Fratele cântăreței, Reon Hartner, și sora acesteia, Rinda Hartner, se află la capelă, iar cei doi sunt îngenuncheați de durere. Cei mai dragi oameni din viața artistei sunt în locul în care se află trupul neînsuflețit al acesteia.

Când va fi înmormântată regretata artistă

Rona Hartner va fi înmormântată vineri, pe data de 1 decembrie 2023, la ora 12:00. Regretata artistă va fi îngropată la Cimitirul Belu din București, acolo unde ea și-a dorit să fie, deoarece și-a cumpărat loc de veci imediat după ce problemele sale grave de sănătate au reapărut.

Sora regretatei actrițe, Rinda Hartner, s-a ocupat de pregătirile pentru înmormântare. În urmă cu câteva zile, aceasta a organizat și un priveghi în Franța, unde apropiații ei au mers pentru a-și lua rămas-bun.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page