Press "Enter" to skip to content

Prima imagine cu iubita lui Pepe după ce a născut. Yasmine Ody, în formă maximă

Yasmine Ody, iubita lui Pepe, a distribuit prima fotografie de când a devenit mamă pentru prima oară, la începutul lunii iunie. Make-up artistul arată excelent.

Tânăra în vârstă de 27 de ani a postat prima imagine după ce a născut. Actuala parteneră de viață a vedetei de la Antena 1 a dat naștere unui băiețel perfect sănătos în data de 7 iunie 2022, dar cum arată la o săptămână?

Yasmine Ody, prima fotografie după ce a devenit mamă. Cum arată iubita lui Pepe

Yasmine Ody, iubita lui Pepe, a distribuit o imagine la o săptămână de când a devenit mamă pentru prima oară. Prezentatorul de la Antena 1 a devenit tată a treia oară, de această dată de băiețel. El mai are două fete: Maria și Rosa.

Make-up artistul este în formă maximă la puțin timp după ce a născut, după cum arată o poză de pe Instagram. Frumoasa brunetă aproape și-a revenit la formele inițiale, singurul aspect scos la iveală fiind burtica care i-a rămas după sarcină.

Ce-i drept, frumoasa brunetă a avut o siluetă impecabilă și în ultimul trimestru de sarcină, chiar dacă a încercat să fie discretă legat de viața personală.

Cu siguranță vedeta va scăpa de această ”problemă” din zona abdomentului, fiind un aspect cu care se confruntă foarte multe femei după ce devin mame, în special când este vorba de o naștere naturală.

Pepe, în culmea fericirii după ce iubita a născut un băiat

Pepe este în culmea fericirii după ce iubita sa, Yasmine Ody, a născut un băiat perfect sănătos. Bebelușul a primit nota 10 din partea cadrelor medicale, artistul dezvăluind că micuțul a avut la naștere o greutate de 2,7 kilograme.

Vestea a fost confirmată în cadrul emisiunii moderate de jurnalistul Cristi Brancu. Cântărețul în vârstă de 42 de ani nu a postat nicio fotografie cu băiețelul în social media, căruia vrea să-i păstreze chipul ascuns în momentul de față.

Legat de numele pe care l-a primit fiul său, Pepe, pe numele său complet Ionuț Pascu, a declarat că este vorba chiar de ”porecla” care i-a fost atribuită lui în urmă cu ani buni și care îl reprezintă pe scena muzicală.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page